Φώτης Σπύρος: «Τα χαστούκια που έφαγα από την Άβα Γαλανοπούλου στους Δύο Ξένους ήταν αληθινά»

Η ειλικρινής εξομολόγηση του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φώτης Σπύρος: «Τα χαστούκια που έφαγα από την Άβα Γαλανοπούλου στους Δύο Ξένους ήταν αληθινά»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Φώτης Σπύρος μίλησε στην κάμερα του Pop up και στον Ιορδάνη Παπακυριακού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα χαστούκια που του έριξε η Άβα Γαλανοπούλου στους Δύο Ξένους.

Ο γνωστός ηθοποιός που πριν λίγο καιρό μίλησε για την προσωπική του ζωή, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φοβερή περίπτωση οι Δύο Ξένοι. Όταν μπαίναμε να κάνουμε τη σειρά δεν ξέραμε ότι γράφουμε ιστορία. Μηχανευόμασταν με την Άβα διάφορες εκδοχές μας για να μπορέσουμε να υπάρχουμε στους Δύο Ξένους. Τα χαστούκια που έφαγα από την Άβα ήταν πιο αληθινά και από τα αληθινά», είπε αρχικά ο Φώτης Σπύρος

Ο Φώτης Σπύρος αμέσως μετά πρόσθεσε: «Η Άβα προσπαθούσε να μη με πονέσει. Την παρακαλούσα να με χαστουκίσει μια φορά κανονικά για να τελειώνουμε. Έχω πληγωθεί στη δουλειά, αλλά το διαχειρίστηκα. Έβγαλα πάρα πολλά χρήματα από την τηλεόραση, περισσότερα και από τους πρωταγωνιστές».

Φώτης Σπύρος χαστούκια δύο ξένοι

Ο γάμος του Φώτη Σπύρου με τον κατά 19 χρόνια νεότερο σύντροφό του

Ο 40χρονος ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τα πετυχημένα σίριαλ του Mega «Δύο Ξένοι» και «Η Μαρία η Ασχημη» παντρεύτηκε με τον καλό του, με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια με κουμπάρα την Μαρία Παπαπέτρος.

Μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε και για την πρόταση γάμου, λέγοντας ότι έγινε πολύ γλυκά και με όλη την επισημότητα, αλλά και για τη σχέση του με τους γονείς του την οποία χαρακτήρισε «παγωμένη». Μάλιστα, αποκάλυψε έμαθαν για το γάμο από τα δημοσιεύματα. «Δεν με νοιάζει τι θα πουν. Οι γονείς μου δεν δέχονται το γεγονός ότι δύο άνδρες μπορεί να είναι μαζί», προσέθεσε.