Νίκος Μουτσινάς: Οι ευχές του στην Μαρία Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της - «Είναι πολύ μεγάλη χαρά»

Τα λόγια του παρουσιαστή για το ευτυχές γεγονός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: Οι ευχές του στην Μαρία Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της - «Είναι πολύ μεγάλη χαρά»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε μέσα από το Καλό Μεσημέρακι τις ευχές του στην εγκυμονούσα Μαρία Ηλιάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε λίγους μήνες θα έχει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι, με την αποκάλυψη να την κάνει η ίδια με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Νίκος Μουτσινάς ευχές στην Μαρία Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να της ευχηθούν και φυσικά ένας από αυτούς ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος μέσα από την μεσημεριανή του εκπομπή είπε: «Μπράβο το κορίτσι! Μπράβο ρε Μαράκι! Μπράβο!

Είναι πολύ μεγάλη χαρά, μπράβο ρε Μαρία. Στο εξωτερικό φαντάζομαι. Ελβετία μένει; Τι ωραία! Θα έρχονται στην Ελλάδα και θα λένε πάμε στο χωριό μας, στην Ελβετία, θα λέει το παιδί. Μπράβο ρε Μαρία μου! Όλα τα καλά!».

Και η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε στην Μαρία Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε μέσα από το Ευτυχείτε στην Μαρία Ηλιάκη, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι επικοινώνησαν οι δύο φίλες μέσω μηνυμάτων. Η Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά: «Χάρηκα πάρα πολύ. Τι σας είχα πει αγαπημένοι μου τηλεθεατές; Δύο εγκυμοσύνες. Το ήξερα, αλλά όχι από τη Μαρία. Η Μαρία είναι πολύ καλά. Επικοινωνήσαμε χθες με μηνύματα, της ευχήθηκα. Και άλλη μια εγκυμοσύνη βγαίνει σε λίγες ημέρες».

Κατερίνα Καινούργου αναφορά στην εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη