Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θοδωρής Μαραντίνης: «Άρχισε να με ενοχλεί όταν ήρθαν τα παιδιά μου στη ζωή ή όταν βγήκε το διαζύγιο»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε μια σπάνια εξομολόγηση

Θοδωρής Μαραντίνης: «Άρχισε να με ενοχλεί όταν ήρθαν τα παιδιά μου στη ζωή ή όταν βγήκε το διαζύγιο»
News 16.02.2021 08:30
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Θοδωρής Μαραντίνης το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που έχει βιώσει στην δουλεία του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που πριν λίγο καιρό υποδέχτηκε το ανιψάκι του αναφέρθηκε επίσης και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά στον εργασιακό του χώρο αλλά και τι εστί ιδανική σχέση για αυτόν.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης δήλωσε αρχικά: «Προσωπικά έχω δεχτεί bullying στο κομμάτι της δουλειάς μου, ότι δεν θα έπρεπε να είναι η μπάντα αυτό που είναι. Αρχικά όταν μπήκα στον χώρο η προβολή και της δουλειάς μου και της προσωπικής μου ζωής ταυτόχρονα ήταν πολύ έντονη και σοκαρίστηκα με αυτό.

Ξαφνικά όλος ο κόσμος μπορούσε να έχει άποψη για μένα, πώς είμαι, τι κάνω. Οπότε γενικά ήθελα έναν χρόνο μετάβασης να το καταλάβω και να ξεχωρίσω τι είναι κακοπροαίρετο και τι καλοπροαίρετο. Τα έχω βάλει σε μια τάξη, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα.

Έχει ειπωθεί ότι είμαι κοντός, ότι είμαι άφωνος. Δεν ασχολήθηκα με τέτοια πράγματα ποτέ. Με το κοντός δεν ασχολήθηκα ποτέ άλλωστε δεν θα ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας και δεν με ένοιαζε. Με κάποια ασχολήθηκα, κάποια με ενόχλησαν. Σίγουρα πρέπει να οριοθετηθούν αυτά.

Τώρα με τα social media μπορεί ο καθένας να πει ό,τι του κατέβει. Άρχισε να με ενοχλεί όταν ήρθαν τα παιδιά μου στη ζωή ή όταν βγήκε το διαζύγιο. Όλη αυτή η παραφιλολογία όταν άρχισε να γίνεται πολύ έντονη και δεν ήξερα τα παιδιά μου πώς θα το πάρουν άρχισε να με ενοχλεί γιατί είναι άδικο».

Αμέσως μετά, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως ξεχωρίζει την καλή επικοινωνία ως την "κορωνίδα" για να υπάρξει επιτυχία σε μια ιδανική σχέση και ταυτόχρονα τόνισε όλα αυτά που τον ενοχλούν και θα μπορούσαν να τον κάνουν να απομακρυνθεί.

Θοδωρής Μαραντίνης: Η "μάχη" για τη συνεπιμέλεια και η αποκάλυψη για το διαζύγιο με τη Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τη "μάχη" μαζί με άλλους διάσημους μπαμπάδες, να ψηφισθεί το νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας, κάτι που θέλουν οι «Ενεργοί Μπαμπάδες». Ενώ, με αφορμή το γεγονός αυτό, έκανε και μια αποκάλυψη για το διαζύγιο του με την Σίσσυ Χρηστίδου και τις σχέσεις τους.

Αυτό που ζητούν οι μπαμπάδες είναι να μπορούν να μοιράζονται τη συνεπιμέλεια αλλά και τον χρόνο που περνούν με τα παιδιά τους.

«Οι μπαμπάδες στη δική μου γενιά έχουν εμπλακεί περισσότερο στη ζωή των παιδιών τους σε σχέση με τους δικούς μας μπαμπάδες… Τα παιδιά είναι στο κέντρο, χαίρομαι που μπορέσαμε (με τη Σίσσυ) βρήκαμε μια λύση που τελικά αποδίδει πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Μας ενδιαφέρει να αλλάξει η κουλτούρα του διαζυγίου, να πάψει αυτό να κάνει εργαλείο τα παιδιά», τόνισε ο δικηγόρος ω χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συναγερμός στο Mega μετά την εμφάνιση του Θοδωρή Μαραντίνη στο "Σπίτι με" - Τι συνέβη

Θοδωρής Μαραντίνης: Δυσάρεστα μαντάτα για τον πρώην σύζυγο της Σίσσυς Χρηστίδου

Share