MasterChef - Τεό Γκαλτσίδης: «Έχω δεχτεί ρατσισμό όταν ήμουν μικρός! Με λέγανε όλοι δεν ξέρω κι εγώ τι»

«Ήταν δύσκολα να αφομοιωθούμε στην Ελλάδα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef - Τεό Γκαλτσίδης: «Έχω δεχτεί ρατσισμό όταν ήμουν μικρός! Με λέγανε όλοι  δεν ξέρω κι εγώ τι»

Ο Τεό Γκολτσίδης είχε γίνει viral λόγω της ομοιότητας που έχει με τον κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο διαγωνιζόμενος που στην πρώτη οντισιόν εντυπωσίασε τους πάντες, μίλησε στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου.

Μιλώντας στην κάμερα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ως παιδάκι έχει βιώσει bullying λόγω της καταγωγής του.

«Ήταν δύσκολα να αφομοιωθούμε στην Ελλάδα, τα οικονομικά ήταν δύσκολα. Είχα δεχτεί φυσικά ρατσισμό όταν ήμουν πολύ πολύ μικρός γιατί με λέγανε όλοι Ρώσο, Γεωργιανό, δεν ξέρω κι εγώ τι. Θέλω να σου πω ότι μετά από κάποιο σημείο έφτασα να μιλάω καλύτερα ελληνικά και από αυτούς» είπε χαρακτηριστικά ο Τεο.

Masterchef 5 - trailer 16/2: Η κάρτα ασυλίας που θα καθορίσει τη ροή του παιχνιδιού & η αποχώρηση

MasterChef Κουτσόπουλος

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef θα δοθεί μια κάρτα ασυλίας η οποία σύμφωνα με τους τρεις κριτές, πρόκειται να καθορίσει όλη την ροή του παιχνιδιού. Ενώ, θα δούμε και την πρώτη αποχώρηση για τον 5ο κύκλο.

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκονται προς αναζήτηση του επόμενου Έλληνα master chef, με τους διαγωνιζόμενους να τα δίνουν όλα για όλα στις κουζίνες έτσι ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει να διεκδικήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Σήμερα λοιπόν στις 21:00 στο Star θα παρακολουθήσουμε τους παίκτες να μαγειρεύουν με σκοπό να μην πάρουν την μαύρη ποδιά, δηλαδή να μην φτιάξουν το πιο αδύναμο μαγειρικά πιάτο. Καθώς ένας από τους 3 παίκτες με την μαύρη ποδιά θα είναι και αυτός που θα αποχωρήσει. Πως τα πήρε ωστόσο χθες σε τηλεθέαση;