Ναταλία Γερμανού: Οι ευχές της στον Πέτρο Ίμβριο για την γέννηση του γιου του - «Είμαι τόσο χαρούμενη»

Η τρυφερή ανάρτηση της για το ευτυχές γεγονός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ναταλία Γερμανού: Οι ευχές της στον Πέτρο Ίμβριο για την γέννηση του γιου του - «Είμαι τόσο χαρούμενη»

Η Ναταλία Γερμανού έστειλε τις πιο γλυκές και τρυφερές της ευχές στον Πέτρο Ίμβριο, με αφορμή την γέννηση του γιου του.

Ο ίδιος και η αγαπημένη του Συράν Λελούδα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο αγοράκι. Ο Πέτρος Ίμβριος έγινε πατέρας για τρίτη φορά και η χαρά του είναι απερίγραπτη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το ευτυχές αυτό γεγονός και έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φυσικά, η Ναταλία Γερμανού έσπευσε να του ευχηθεί και δημόσια με την ίδια να ανετά μια φωτογραφία στην οποία Πέτρος Ίμβριος ποζάρει αγκαλιά με το νεογέννητο γιο το. Στο τρυφερό αυτό στιγμιότυπο έγραψε: «Είμαι τόσο χαρούμενη για εσάς. Καλότυχο και γερό».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Πέτρος Ίμβριος παντρεύτηκε το 1998 με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία όμως χώρισαν μετά από πέντε χρόνια, με τους ίδιους να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Ναταλία Γερμανού ευχές στον Πέτρο Ίμβριο για την γέννηση του γιου του

Λίγα λόγια για την ζωή του Πέτρου Ίμβριου

Γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, με καταγωγή από τη Σαμοθράκη, στις 25 Αυγούστου 1965. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του στα 12 χρόνια του μαθαίνοντας ακορντεόν. Στα 15 του ιδρύει το πρώτο του συγκρότημα με το όνομα «Γαλήνη» στο οποίο παίζει keyboards και τραγουδάει. Στα 18 του τελειώνοντας το Ελληνικό Λύκειο Στουτγάρδης δίνει εξετάσεις και περνάει στο πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη στο Οικονομικό τμήμα της νομικής.

Παράλληλα, φοιτεί στο Συγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης παρακολουθώντας μαθήματα Καλσσικής και Τζαζ Αρμονίας τραγουδιού αντίστηξης και Φούγκας. Ερασιτεχνικά στην αρχή και αργότερα επαγγελματικά ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι.Εμφανίζεται στη Συμπρωτεύουσα για αρκετά χρόνια σε πολλά μαγαζιά στην αρχή σαν μουσικός και μαέστρος και μετέπειτα σαν τραγουδιστής. Το 1996 υπογράφει με την δισκογραφική εταιρία BMG και κυκλοφορεί την πρώτο του CD με τίτλο Ανατολικά φυσάει. Την ίδια χρονιά μετακομίζει στην Αθήνα και έκτοτε διαμένει στην πρωτεύουσα. Παντρεύτηκε την Ναταλία Γερμανού στις 12 Οκτωβρίου του 1998.

Χώρισαν πέντε χρόνια μετά, όμως διατηρούν άψογες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις. Το Δεκέμβριο του 2007 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Γλυφάδας την νυν γυναίκα του Έλενα Ζαφειροπούλου με την οποία απέκτησε δύο κόρες τη μία τον Άπρίλιο του 2008 και τη δεύτερη τον Ιούλιο του 2010.

Το 2011 μαζί με τη βάπτιση της δεύτερης κόρης του το ζευγάρι τέλεσε και θρησκευτικό γάμο στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Το 2010 βάζει υποψηφιότητα και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στο δήμο της Γλυφάδας με την παράταξη του δημάρχου Κώστα Κόκκορη.