Ευτυχείτε: Με μια ώρα καθυστέρηση βγήκε στον αέρα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε μες τα χιόνια!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευτυχείτε: Με μια ώρα καθυστέρηση βγήκε στον αέρα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Με μια ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή Ευτυχείτε, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεπροβάλλει μέσα από τα χιόνια.

Η κακοκαιρία και ο χιονιάς έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και πολλά από αυτά αφορούν τις εκπομπές και την αδυναμία των ανθρώπων να πάνε στις δουλειές τους.

Ευτυχείτε καθυστέρηση της εκπομπής λόγω χιονιά

Έτσι, η σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δεν ξεκίνησε στις 09:50 όπως κάθε μέρα αλλά στις 10:43 ενώ μέχρι εκείνη την ώρα βλέπαμε ζωντανές συνδέσεις από διάφορα μέρη της χώρας.

Όπως έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έτσι και η λαμπερή παρουσιάστρια του Ευτυχείτε καλημέρισε τους τηλεθεατές στα χιόνια και συγκεκριμένα έξω από το στούντιο!

Η Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά: «Καλή σας μέρα από το Μαρκόπουλο. Αργήσαμε λίγο λόγω της επικαιρότητας. Να δούμε και την όμορφη πλευρά, εύχομαι να είστε όλοι καλά. Έχουμε έρθει όλοι με αλυσίδες και με ταξί με αλυσίδες. Έχουμε φτιάξει και χιονάνθρωπο. Δεν υπάρχει σήμερα λόγος για άσκοπες μετακινήσεις. Λέω να κάτσω εδώ έξω στο χιόνι και να μην έρθω καθόλου στο πλατό. Έχω να δω τέτοιο χιόνι από το 2004».

Κατερίνα Καινούργιου: «Βιάζομαι να φύγω! Θέλω κι εγώ να πάω στα χιόνια με τον Φίλιππο»

Όλη η Αθήνα είναι ντυμένη στα λευκά και αρκετό κόσμος έχει βγει έξω από το σπίτι του για να χαρεί λίγο χιόνι. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πολλές περιοχές της Αττικής, κυρίως τα βόρεια προάστια έχουν προβλήματα.

«Βιάζομαι να φύγω. Θέλω κι εγώ να πάω στα χιόνια με τον Φίλιππο, να περπατήσουμε και λίγο και να βγάλουμε κι εμείς μια selfie», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της.

«Δεν το πίστευα το πρωί όταν ξύπνησα. Άνοιξα το παράθυρο και δεν το πίστευα. Έβγαλα λίγο το κουτάβι γιατί είχε πάθει εμβολή», συνέχισε.

Κατερίνα Καινούργιου Ευτυχείτε OPEN