Μαρία Ηλιάκη: Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της

Δεν είχε πάρει χαμπάρι κανείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η παρουσιάστρια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του αγαπημένου της, Στέλιου Μανουσάκη και η ευτυχία τους έρχεται να ολοκληρωθεί με το πρώτο τους παιδάκι.

«Είναι τόσα πολλά ....διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο “Σ´αγαπω” στον άνθρωπο μου και ένα “Ευχαριστω” στη ζωή που είναι τόσο όμορφη...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Ηλιάκη.

Μαρία Ηλιάκη εγκυμοσύνη

Με αυτό τον τρόπο η Μαρία Ηλιάκη κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της

Η παρουσιάστρια και πρώην ραδιοφωνική παραγωγός, κατάφερε να κρύψει την φουσκωμένη της κοιλίτσα φορώντας αέρινα και comfy σύνολα. Επίσης λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας στην Ελβετία, τα looks της ήταν με γούνες και oversized παλτό, κάνοντας ακόμα πιο αόρατη την κοιλίτσα της.

Μαρία Ηλιάκη εγκυμοσύνη

Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της Στέλιο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Μαρία Ηλιάκη δεν έχει λόγια να περιγράψει το συναίσθημα που νιώθει αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη.

Η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Ύστερα από την ανάρτηση ανέβασε ένα Instagram Story με τον αγαπημένο της στο οποίο βλέπουμε τις σκιές τους και πολλές καρδούλες γύρω τους.

μαρία ηλιάκη έγκυος σύντροφος