Σοφία Μπεκατώρου: Η επική ανάρτηση με τα παιδιά της στα χιόνια

Απίστευτο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοφία Μπεκατώρου: Η επική ανάρτηση με τα παιδιά της στα χιόνια

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Μπεκατώρου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τα παιδιά της στα χιόνια.

Η αθλήτρια φαίνεται πως από τη στιγμή που αρχειοθετήθηκε η υπόθεσή της, έχει πάρει την απόφαση να την αφήσει πίσω της, αφού πρώτα κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα ολόκληρο κίνημα στη χώρα μας και να εμπνεύσει πολλές γυναίκες να μιλήσουν για τις δικές τους περιπτώσεις.

Έτσι, αφού έφυγε από πάνω της το βάρος, όπως η ίδια δήλωσε στη συνέντευξή της στο Ενώπιος Ενωπίω - δείτε εδώ τις δηλώσεις της - αποφάσισε να περάσει όλο τον χρόνο της μαζί με τα παιδιά της.

Απόλαυσαν λοιπόν τα χιόνια και μάλιστα ο γιος της, της έκανε και μία απίστευτη πλάκα, ρίχνοντάς της χιόνι πάνω στο πρόσωπο.

Η ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου

Σοφία Μπεκατώρου παιδιά

Σοφία Μπεκατώρου: «Μετά από αυτό ήμουν άρρωστη, δύο ημέρες δε μπορούσα να συνέλθω, έβλεπα πάλι εφιάλτες»

Το πρωί της Δευτέρας, η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε στο Happy Day και συγκεκριμένα με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Κώτσηρα, αναφορικά με την αλλαγή νομοθεσίας για τα έτη παραγραφής της κακοποίησης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα σε όλα δήλωσε πως η Σοφία της ανέφερε πως χρειάστηκε να καταθέσει ξανά για τον βιασμό που υπέστη πριν πολλά χρόνια, και πως ήρθε και πάλι σε μια πολύ δύσκολη συναισθηματική κατάσταση.

Με αφορμή αυτήν την δήλωση, η Ολυμπιονίκης ανέφερε: «Δυστυχώς πριν από μερικές ημέρες, έπρεπε να ξαναζήσω το γεγονός από την αρχή, έτσι ώστε να υπάρχει πιθανότητα ο άνθρωπος αυτός που με βίασε να μπορεί να του αφαιρεθεί η άδεια από το να βρίσκεται σε αθλητικούς χώρους. Έπρεπε να ξαναβιώσω το τραύμα από την αρχή, να το περιγράψω με όλες τις λεπτομέρειες, έτσι ώστε να αποδείξω με κάποιο τρόπο όλα αυτά που είχαν γίνει.

Υφυπουργέ, δε μπορώ να σας κρύψω ότι μετά από αυτό, ήμουν άρρωστη, δύο ημέρες δε μπορούσα να συνέλθω, έβλεπα πάλι εφιάλτες που για χρόνια με καταδίωκαν. Είναι μία κατάσταση, που φυσικά δεν είμαι η μόνη που το ζω, όμως, κάποιος που δεν το έχει περάσει, δε μπορεί να καταλάβει πώς γυρνάς πίσω ξανά, σε μαύρες περιόδους της ζωής σου, φλερτάρεις με την κατάθλιψη ξανά και ξανά.

Είναι πολύ δύσκολο να βγεις στην επιφάνεια και να δεις το φως και νομίζω πως κάθε φορά που αναγκάζεσαι να επιστρέψεις πάλι στο γεγονός, έχεις έναν μεγάλο φόβο ότι θα ξανακυλήσεις πίσω».

Αμέσως μετά, η Σοφία ρώτησε τον υφυπουργό δικαιοσύνης για το τι μπορεί να γίνει με τα τραύματα των ενηλίκων θυμάτων από τέτοια γεγονότα με τον ίδιο να εγγυείται πως εξετάζονται οι δυνατές παρεμβάσεις στη νομοθεσία προκειμένου να προστατεύονται όλα τα θύματα κακοποίησης. Στο μεταξύ, δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις της Σοφίας Μπεκατώρου αναφορικά με την παραγραφή του εγκλήματος.

Σοφία Μπεκατώρου σε υφυπουργό δικαιοσύνης