Ευγενία Δημητροπούλου: Όσα αποκάλυψε για την πρόταση γάμου - «Μου προκαλεί αμηχανία»

Η ηθοποιός είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ευγενία Δημητροπούλου: Όσα αποκάλυψε για την πρόταση γάμου - «Μου προκαλεί αμηχανία»

Η Ευγενία Δημητροπούλου, πρωταγωνίστρια της σειράς Ήλιος, μίλησε για πρώτη φορά για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της αλλά και τον ρόλο της.

Οι αποκαλύψεις της Ευγενίας Δημητροπούλου για τον γάμο της

Περιμένατε την επιτυχία της σειράς «Ήλιος;»

Πιστεύω πως ο « Ήλιος» μας είχε από την αρχή πολύ ωραία στοιχεία. Έχει ένα πολύ δυνατό και γρήγορο σενάριο με πλοκή, ολοκληρωμένους χαρακτήρες και ωραίους συντελεστές. Δουλεύουμε καθημερινά πάρα πολλές ώρες γι’ αυτό, πολλές φορές σε δύσκολες συνθήκες και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει.

Ποια τα κοινά σας με τη Λήδα;

Έχω αρκετές διαφορές με τη Λήδα, την ηρωίδα μου, όμως θεωρώ πως η αγάπη για τους άλλους και η αίσθηση δικαιοσύνης είναι δύο κοινά μας στοιχεία. Είστε νέα, ωστόσο υποδύεστε τη μητέρα ενός έφηβου. Η μητρότητα είναι κάτι που θέλετε άμεσα; Η μητρότητα είναι κάτι που θαυμάζω πολύ! Είναι ένας ρόλος που μου προκαλεί δέος! Θα ήθελα να ζήσω τη μητρότητα και εύχομαι να τα καταφέρω. Η Λήδα είναι μια γυναίκα που μεγαλώνει το παιδί της μόνη.

Σας πέρασε πότε από το μυαλό αυτό στο παρελθόν;

Ξέρω πολλές γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους και για μένα είναι ηρωίδες. Εγώ πάντα ένιωθα πως θα ήθελα να μοιραστώ αυτό το ταξίδι με έναν κατάλληλο σύντροφο. Ίσως δεν είχα τη δύναμη αυτών των γυναικών.

Μάθαμε πως σας έγινε πρόταση γάμου. Θα αλλάξει η ζωή σας ως παντρεμένη;

Μου προκαλεί αμηχανία να μιλάω γι’ αυτό. Μέχρι στιγμής έχω μάθει πως η ζωή μας εκπλήσσει διαρκώς και απροειδοποίητα οπότε περιμένω όποια εξέλιξη με χαρά και περιέργεια.

ευγενία δημητροπούλου παντρεύεται

Ευγενία Δημητροπούλου: Σε σχέση με τον νευροχειρούργο, Στέλιο Βλατάκη

Ποιος Δημήτρης Ρουσέτος; Καμία σχέση! Το τελευταίο διάστημα οι φήμες για τον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου οργίαζαν και φυσικά όλοι “ψυλλιάστηκαν” τον μέχρι πρότινος σύντροφό της με τον οποίο έχουν χωρίσει...

Σήμερα το YOU κάνει την αποκάλυψη του ονόματος του νυν αγαπημένου της, στο πλευρό του οποίου θα ντυθεί νυφούλα!

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You!

Ο άντρας, λοιπόν, που ετοιμάζεται να παντρευτεί την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια στον “Ήλιο” και στην καρδιά του δεν είναι άλλος από τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη, διευθυντή της Β' Νευροχειρουργικής κλινικής του Doctors Hospital, που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών μερικούς μήνες πριν και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, αφού σχεδόν αμέσως μετά την γνωριμία τους αποφάσισε να συγκατοικήσει, ενώ μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων εκείνος της έκανε πρόταση γάμου.

Ο σύντροφος της πανέμορφης ηθοποιού κατάγεται από την Κρήτη και όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλάνε για ένα αρσενικό παλαιάς κοπής, πραγματικό τζέντλεμαν, που από την πρώτη στιγμή σε κατακτά... Οι δυο τους έχουν ήδη συζητήσει για τον γάμο τους, που πιθανόν θα γίνει το καλοκαίρι στην Κρήτη με μπαλωθιές αλλά και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω COVID...

βλατάκης σύντρφος ευγενίας δημητροπούλου