Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη - «Ήμουν στην σκηνή με την Άννα Βίσση και έπινα...»

Αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάφτιση του γιού τους

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη - «Ήμουν στην σκηνή με την Άννα Βίσση και έπινα...»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε στην εκπομπή «Αυτός ο άλλος» και αποκάλυψε πώς έκανε πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη, τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Είναι πολύ αστείο. Είμαι πάνω στη σκηνή με την Άννα Βίσση και έχω ξεκινήσει να πίνω. Και της έκανε εντύπωση, γιατί εγώ γενικά δεν πίνω. Είχα πιει τρία ποτά πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα. Αχνοφαινόταν η κοιλίτσα της.

Το είχα στήσει όλο το κόλπο με έναν καλό φίλο και συνεργάτη της Άννας. Ανεβαίνω στη σκηνή και όλες οι εκφράσεις της Λένας ήταν καταπληκτικές. Δεν το περίμενε. Ίσως το περίμενε σε κάποια άλλη στιγμή μας. Εγώ, λοιπόν, αποφάσισα την Ημέρα των Ερωτευμένων να της κάνω πρόταση γάμου. Πέρυσι τέτοιο καιρό. Εγώ έχω την εξωστρέφεια και την ανάγκη να ξορκίζω με αυτόν τον τρόπο οτιδήποτε κακό γίνονταν από μικρός στη ζωή μου».

«Τη βάπτιση του μικρού τη βλέπω προς το καλοκαίρι. Εξάλλου, ο γάμος μας είχε μόνο 20 άτομα!», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που προηγουμένως μίλησε για τον θάνατο του αδερφού του.

H συνέντευξη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα, αγάπη μου!»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έστειλε το δικό του μήνυμα υποστήριξης στη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, μετά την καταγγελία της σε πασίγνωστο ηθοποιό.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι τρεις γνωστές ηθοποιοί προχώρησαν σε καταγγελία εις βάρος ηθοποιού και σκηνοθέτη που νοσηλεύεται τώρα στο νοσοκομείο. Η καταγγελία έχει κατατεθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Έτσι, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, σύζυγος της Λένας Δροσάκη, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Στη λεζάντα της φωτογραφίας ο ηθοποιός έγραψε:

«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ’ ευχαριστώ @lenakidrs. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου».

αλέξανδρος μπουρδούμης ανάρτηση για δροσάκη