Masterchef 5 - Σερόπ: «Αυτό που είδα εγώ τώρα, δεν περίμενα ότι θα το δω»

Οι αποκαλύψεις που έκανε μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι μαγειρικής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Σερόπ: «Αυτό που είδα εγώ τώρα, δεν περίμενα ότι θα το δω»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Σερόπ Τσαμουσσιάν συνδέθηκε στην Φωλιά των Κου Κου και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την χθεσινή του αποχώρηση από το MasterChef.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μαγειρικής δεν τα κατάφερε και αποχώρησε πολύ νωρίς. Σήμερα ωστόσο, μίλησε για την μέχρι τώρα εμπειρία του ενώ τόνισε πως δεν περίμενε να δεις τις κόντρες που παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο.

Masterchef 5 Σερόπ

Ο Σερόπ είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία την οποία συνιστώ σε πολλά παιδιά που θέλουν να πάνε, πρέπει να τη δοκιμάσουν αυτή την εμπειρία. Πραγματικά γέλασα κι εγώ με εμένα με το πόσο αγχωμένος φαινόμουν. Ήμουν πραγματικά πολύ αγχωμένος.

Στον Στέφανο έκανα συνεχώς νόημα να σταματήσει, προσπαθούσε το παλικάρι να με βοηθήσει τόσο πολύ, όπως και ο Αλέξανδρος. Ήταν πραγματικά πολύ δίπλα μου σε όλη τη διαδικασία. Απόρησα με τη Μαρίνα που είπε μια τέτοια κακία για τον Στέφανο.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί είχαν τέτοια συμπεριφορά ο Διονύσης με τον Γιάννη απέναντι στον Στέφανο. Μπορεί να το βλέπουν παραπάνω ανταγωνιστικά απ’ όσο θα έπρεπε. Καλό θα είναι να μην υπάρχει αυτή η ίντριγκα και αυτή η φασαρία. Αυτό που είδα εγώ τώρα, δεν περίμενα ότι θα το δω. Ήταν πραγματικά κάτι διαφορετικό από αυτό που ζούσαμε μέσα στο σπίτι, δηλαδή κόντρα δεν υπήρχε» κατέληξε ο Σερόπ Τσαμουσσιάν.

Λίγα λόγια για τον Σερόπ Τσαμουσσιάν

Ο Έλληνο -Αρμένιος μάγειρας, που με την επιμονή του αλλά και με τη βοήθεια των γονιών του, μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα παχυσαρκίας που αντιμετώπιζε παλαιότερα, κατάφερε τελικά να ασχοληθεί επαγγελματικά με το πάθος του. Ο Σερόπ έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή του.

Ειδικά τον τελευταίο χρόνο, προσπαθώντας από τη μια να κρατήσει το μαγαζί του ανοιχτό, μέσα στην πολύ δύσκολη περίοδο του Covid 19 και από την άλλη να στηρίξει την οικογένειά του, μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του. Δυναμικός αλλά και άκρως συναισθηματικός, παίρνει δύναμη από τα φιλαράκια του και συνεργάτες του από το all day bar, στο οποίο είναι ιδιοκτήτης.

Οι… “μπαμπούλες”, όπως τους χαρακτηρίζει, τον στηρίζουν στο εγχείρημά του να έρθει στο MasterChef 5 και να κατακτήσει τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef.