Ατύχημα για τον Δημήτρη Παπανώτα - Έπεσε στο πάρκινγκ του ALPHA

Δεν ξεκίνησε καλά η ημέρα του, λόγω πάγου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατύχημα για τον Δημήτρη Παπανώτα - Έπεσε στο πάρκινγκ του ALPHA

Ένα μικρό ατύχημα είχε ο Δημήτρης Παπανώτας λίγο πριν βγει στον αέρα του Happy Day, λόγω του πάγου που ακόμη δεν έχει λιώσει, στα Βόρεια Προάστια. Αποτέλεσμα λοιπόν, είχε να γλιστρήσει και να πέσει στο πάρκινγκ του ALPHA.

«Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή μέρα πέρα από τον πάγο είναι παιχνιδάκι», ξεκίνησε την εκπομπή, λέγοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον δημοσιογράφο να της απαντάει: «Ναι παιχνιδάκι. Όταν κουτρουβαλάς είναι πολύ παιχνιδάκι». Τότε, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε πως έπεσε στο πάρκινγκ και χτύπησε.

«Χτύπησα στο χέρι μου, αλλά και η διαδρομή για να έρθω με τον πάγο στον δρόμο ήταν δύσκολη γιατί σε κάποια σημεία γλιστράει πολύ» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας και παρότρυνε τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός τώρα που λιώνει ο πάγος. Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες είχε μια κόντρα με την Αντελίνα.

Δημήτρης Παπανώτας: «Την κόκκινη γραμμή τη βάζεις εκείνη την ώρα, όταν σου συμβεί»

παπανώτας

Στην εκπομπή Happy Day σχολιάστηκαν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών όσον αφορά τις ηθοποιούς που δήλωσαν πως έχουν πέσει θύματα λεκτικής και σωματικής κακοποίησης στο θέατρο. Την άποψη του είπε και ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «η βία σε όποια μορφή της πρέπει να καταγγέλλεται. Νομίζω ότι πια η κοινωνία είναι αρκετά ώριμη ώστε να αποδεχτεί μια τέτοια καταγγελία κι ένας άνθρωπος, είτε είναι άντρας, είτε είναι η γυναίκα πρέπει να βάζει μια κόκκινη γραμμή».

«Οφείλεις να μιλήσεις στον άνθρωπο που σου συμπεριφέρεται έτσι. Επειδή ξέρετε ότι στον χώρο μας συμβαίνουν αυτά, όποτε έχει συμβεί, έχω μιλήσει με τον ίδιο. Την κόκκινη γραμμή τη βάζεις εκείνη την ώρα, όταν σου συμβεί» με την παρουσιάστρια του Happy Day να του λέει ότι εκείνος είναι ένας έμπειρος και δυναμικός άντρας, γι’ αυτό και τόλμησε να μιλήσει την κατάλληλη στιγμή.

«Δεν ήμουν έμπειρος και δυναμικός όταν μου συνέβη τον δεύτερο χρόνο της καριέρας μου, όταν μου πέταξε ο άλλος τον καφέ…» ανταπάντησε ο δημοσιογράφος.

Την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη δήλωσε πως είναι σε σκέψεις ώστε να κινηθεί νομικά κατά του Γιώργου Κιμούλη.