Ταμίλα Κουλίεβα σε Λένα Δροσάκη: «Ζητάμε συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να το σταματήσουμε»

Συμπρωταγωνιστούσαν σε παράσταση όπου η ηθοποιός δέχτηκε επίθεση από σκηνοθέτη - ηθοποιό

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ταμίλα Κουλίεβα σε Λένα Δροσάκη: «Ζητάμε συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να το σταματήσουμε»

Η Ταμίλα Κουλίεβα με μια κοινή της φωτογραφία με την Λένα Δροσάκη από παράσταση στην οποία η δεύτερη δέχτηκε επίθεση από γνωστό ηθοποιό - σκηνοθέτη, θέλησε να ζητήσει «συγγνώμη».

Η ανάρτηση της Ταμίλα Κουλίεβα

«Έγκλημα στο Orient express” Αγκάθα Κρίστι Θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη»
Όταν το θέατρο είναι οι άνθρωποι …
@lenakidrs @theatrekatiadandoulaki #όλγαπολίτου Αλήθεια αναρωτιέμαι,τι είναι το θέατρο τελικά;
Μην είναι τα ντουβάρια; Μην είναι οι κουίντες; Μην είναι τα ψηλά τα σκηνικά; Διότι όταν διαβάζω και ξαναδιαβάζω πως: ” …το μεγάλο θύμα θα είναι το ίδιο το θέατρο.

Το θέατρο δεν είναι μια δουλειά, είναι μια αποστολή και δεν θα ήθελα να τραυματιστεί σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Αυτά τα θέματα θέλουν προσοχή. Πάντα ελλοχεύει η κοινωνική υποκρισία. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που υπέφεραν και υποφέρουν. Δυστυχώς η βία υπάρχει παντού. ελπίζω να μην επικρατήσει ο κυνισμός, γιατί οδηγεί στην καταστροφή ” ,

Όταν διαβάζω λοιπόν, προσπαθώ να χωνέψω την εικόνα που μου έρχεται από αυτά τα λόγια.
Ένα χέρι που σηκώνει ένα χαλί και θέλει να κρύψει τη σκόνη από κάτω.
Που είναι σ’ αυτά τα λόγια οι άνθρωποι; Γιατί το θέατρο είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Είναι μια συλλογικότητα. Ένας ιερός αόρατος δεσμός, θεατών, καλλιτεχνών, τεχνικών συντελεστών, σε μια αέναη ανταλλαγή, συναισθηματικών εκρήξεων, συγκινήσεων και εκπλήξεων.

Μια χαρμολύπη κάθαρσης, μια πρωτίστως ψυχική διαδρομή. Σ’ αυτή λοιπόν την κοινή διαδρομή, κυνισμός είναι να μην αναγνωρίζει κάποιος την διαφορά ανάμεσα στον ΘΥΤΗ και το ΘΥΜΑ, να μην αναφέρει τον πόνο που προκαλεί στην ψυχή και το σώμα ή εκμετάλλευση της θέσης ισχύος, του ενός στον άλλο, με σκοπό την ικανοποίηση του σκοτεινού ΕΓΩ του. Το Θέατρο όμως δεν είναι ΕΓΩ είναι ΕΜΕΙΣ.

Και εδώ δεν χωράνε λεκτικές παραφυάδες.

Είμαστε δίπλα σε όλες τις φωνές που πνίγονται κάτω από το βάρος του φόβου, σε όλες και όλους, όσους αισθάνονται την βία και την ακαθαρσία, να τους πνίγει την φωνή. Τους κρατάμε το χέρι σιωπηλά και τους ζητάμε συγγνώμη, συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να το σταματήσουμε. #eimasteoloimazi @presidencygr» έγραψε η Ταμίλα Κουλίεβα

ταμίλα κουλίεβα σε λένα δροσάκη συγγνώμη

Ταμίλα Κουλίεβα: «Με τον Κιμούλη έχουμε συνεργαστεί, προσωπικά είχα εισπράξει μόνο σεβασμό»

Η Ταμίλα Κουλίεβα μέσω skype μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό και αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε που έχουν προκαλέσει σάλο.

«Εγώ γνωρίζω τον Γιώργο αρκετά χρόνια γιατί ουσιαστικά η συνεργασία μας ξεκίνησε από τη σχολή που δίδασκα από τότε που υπήρχε το σύγχρονο θέατρο Αθηνάς η δραματική σχολή. Ο Γιώργος είναι καταπληκτικός δάσκαλος, έχουμε συνεργαστεί σε δύο παραστάσεις, προσωπικά είχα εισπράξει μόνο σεβασμό. Είναι γνωστό στον καλλιτεχνικό χώρο ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι εύκολος συνεργάτης», ανέφερε αρχικά.

«Για να πει κάποιος ότι έχει δεχτεί σωματική βία δεν είναι εύκολο ούτε για τον ίδιο γιατί είναι μια πράξη υποτιμητική. Εγώ δεν έχω λόγο να μην πιστεύω την Κατερίνα Γερονικολού και την Κατερίνα την συμπαθώ, έχουμε πολύ φιλικές σχέσεις, εκτιμώ και την Ζέτα που είναι πολύ ευαίσθητο πλάσμα και έχω να πω τα καλύτερα. Από εκεί και πέρα στη δουλειά μας είναι απαραίτητο να βάζεις κάπως τα όρια. Δεν μπορώ να πω ότι χρειάστηκε πολλές φορές αλλά υπήρχες και περιπτώσεις που χρειάστηκε να το κάνω», είπε μεταξύ άλλων η Ταμίλα Κουλίεβα.