Υπόθεση Παντελίδη: Η Μίνα Αρναούτη καταθέτει αγωγή κατά της οικογένειας για συκοφαντική δυσφήμιση

Συμπληρώνονται 5 χρόνια από το θανατηφόρο τροχαίο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Υπόθεση Παντελίδη: Η Μίνα Αρναούτη καταθέτει αγωγή κατά της οικογένειας για συκοφαντική δυσφήμιση

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη ο δικαστικός πόλεμος που ξεκίνησε λίγους μήνες μετά το μοιραίο τροχαίο, εξακολουθεί να μαίνεται.

Πρωταγωνιστές από την μία πλευρά η οικογένεια του δημοφιλή ερμηνευτή και από την άλλη οι δύο κοπέλες που βρέθηκαν μαζί του στο αυτοκίνητο εκείνο το μοιραίο βράδυ του Φλεβάρη, η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη.

Η αγωγή της Μίνας Αρναούτη κατά της οικογένειας Παντελίδη

Η δεύτερη μετά ενάμιση μήνα στην εντατική και δεκαέξι χειρουργεία μέχρι το 2019, δεν άφησε αναπάντητα τα όσα θεωρεί ότι δυσφήμησαν την προσωπικότητά της.

Ετοίμασε αγωγή κατά των μελών της οικογένειας Παντελίδη για συκοφαντική δυσφήμηση, η οποία θα κατατεθεί πιθανότατα μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Η συγκεκριμένη έρχεται λίγο καιρό μετά την απόρριψη από το δικαστήριο της μήνυσης που είχε καταθέσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατά της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως για ψευδορκία. Η πάγια θέση των οικείων του τραγουδιστή-γονείς και τα δύο αδέρφια του-είναι ότι ο Παντελίδης δεν ήταν ο οδηγός του SUV το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, όταν συνέβη το τροχαίο που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Παρά την έκθεση της Πυροσβεστικής και το πόρισμα της Τροχαίας Ελληνικού που κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι ο Παντελής Παντελίδης οδηγούσε, η οικογένεια δεν το δέχτηκε ποτέ.

Προσέφυγε στην δικαιοσύνη αμφισβητώντας την έκθεση και το πόρισμα, όμως όλα τα δικαστήρια-πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια-έθεσαν την υπόθεση στο αρχείο. Την ίδια στιγμή νέα στοιχεία για την υπόθεση έχουν βγει στο φως.

Το τελευταίο δικαστικό επεισόδιο στην υπόθεση εξελίχτηκε πριν από λίγες εβδομάδες, στις 18 Ιανουαρίου του 2021 όταν εξετάστηκε ο μάρτυρας της οικογένειας Παντελίδη. Τίποτε δεν άλλαξε για τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών αρχικά και τον Εισαγγελέα Εφετών , οι οποίοι απέρριψαν την νέα μαρτυρία και έθεσαν την υπόθεση για άλλη μια φορά στο αρχείο.

αρναούτη παντελίδης τροχαίο μηνυση

Τώρα η Μίνα Αρναούτη περνάει στην αντεπίθεση με μια αγωγή κατά της οικογένειας για συκοφαντική δυσφήμηση κατά των μελών της οικογένειας Παντελίδη. Η 35χρονη κοπέλα φέρεται να θεωρεί ότι στοχοποιήθηκε όλα αυτά τα χρόνια από την οικογένεια του τραγουδιστή μέσα από τα social media με προσωπικές αναρτήσεις, όσο και με δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Αν φανταστεί κανείς ότι τις πρώτες ημέρες μετά το μοιραίο δυστύχημα, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης επισκέφθηκε την Μίνα Αρναούτη στο νοσοκομείο ηχούν τουλάχιστον λυπηρά τα όσα ακολούθησαν τους επόμενους μήνες και χρόνια, ανάμεσα στην οικογένεια του Παντελή και τις δύο κοπέλες που ήταν μαζί του.

Λυπηρά, γιατί άνθρωποι που πόνεσαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την απώλεια ενός ταλαντούχου παιδιού εξακολουθούν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε δικαστικές αίθουσες. Η τελευταία κίνηση της Μίνας Αρναούτη είναι άλλο ένα επεισόδιο σε μια διαμάχη που δεν λέει να σβήσει και έναν πόλεμο αγωγών, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του νεαρού τραγουδοποιού.

Μίνα Αρναούτη: «Α ρε Παντελή! Φέτος θα κλάψω, θα πιω θα ακούσω τα τραγούδια σου, όλα!»

Η Μίνα Αρναούτη συγκίνησε για ακόμη μια φορά με μια ανάρτηση που έκανε, αφιερωμένη φυσικά στον αγαπημένο της φίλο Παντελή Παντελίδη.

Στις 8 Φεβρουαρίου του 2016, ο γνωστός τραγουδιστής έχασε τη ζωή του έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, για το οποίο βγήκαν τώρα στο φως νέα στοιχεία από την οικογένειά του. Εκείνη την ημέρα στο αυτοκίνητο βρισκόταν η Μίνα Αρναούτη, η οποία πέρασε ένα μεγάλο διάστημα αποθεραπείας.

Σε λίγες ημέρες, ο Παντελής κλείνει 5 χρόνια από όταν έφυγε από τη ζωή και για αυτό τον λόγο η Μίνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές σκέψεις της για τον τραγουδιστή.

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον Παντελή Παντελίδη

«Δύσκολες μέρες αυτές για μένα. Βλέπω βιντεάκια παντού και γελάω και κλαίω μαζί. Πάντα κάτι θυμίζει κάτι, μια ζακέτα που πήραμε μαζί, ένα κοστούμι που ευχόσουν να κουμπώσει, μια φωτογραφία που με καμάρι μου έδειξες για πρώτη φορά, τα παπούτσια σου που δεν μου άρεσαν, το κούρεμα που σου έλεγα ότι σου πήγαινε, τα κορίτσια που λέγανε "χειλάρες μου ματάρες μου" και με κοίταζες παιχνιδιάρικα και έλεγες ρε λες να είμαι ωραίος;

Α ρε Παντελή! Μακάρι να δούλευα ξανά σε ένα μπαρ και να ερχόσουν να κάτσεις στο πόστο μου ξανά και να σου λέω "φύγε από εδώ, πήγαινε αλλού, δεν σε θέλω εδώ, δεν κάνω ταμείο με εσένα" και να γελάς και να λες "βγες έξω να κάτσεις εδώ"!

Δεν είναι η μέρα που έφυγες θλιβερή, είναι όλες εκείνες που θυμάμαι… ότι αυτή η μέρα εγώ ήμουν πιο τυχερή από εσένα αυτό θα με πονάει όσο κι αν ακούγεται παράλογο! Φέτος θα κλάψω, θα πιω θα ακούσω τα τραγούδια σου, όλα! Ξανά και ξανά. Τόσα χρόνια μου το στερούσαν και ντρεπόμουν να μιλήσω για να μη κριθώ. Τώρα αδιαφορώ για όλα».

μίνα αρναούτη παντελίδης