Σάσα Μπάστα: «Ζήσαμε ένα θαύμα! Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδερφό μου, δεν είχε ελπίδες να ζήσει»

Με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε τι έζησαν

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάσα Μπάστα: «Ζήσαμε ένα θαύμα! Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδερφό μου, δεν είχε ελπίδες να ζήσει»

Η Σάσα Μπάστα μίλησε με δάκρυα στα μάτια στο Happy Day για τον αδερφό της και την περιπέτεια υγείας του, όπως αποκάλυψε είχε μόνο 1% πιθανότητα να ζήσει αλλά έγινε το «θαύμα» από τον Άγιο Εφραίμ και είναι τώρα μαζί τους.

Oι αποκαλύψεις της Σάσας Μπάστα

«Ο αδερφός μου έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τον Αύγουστο είχε μπει στη ΜΕΘ και οι γιατροί μας είπαν πως έχε λιγότερο από 1% πιθανότητα να ζήσει, ότι το θέμα είναι… διαδικαστικό, δεν θα προλάβετε, απλά εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα χαρτιά. Πήγα στον Άγιο Εφραίμ και άκουγα στα αυτιά μου τον ήχο της εντατικής», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

«Η μητέρα μου μού είπε ότι ο Άγιος Εφραίμ με αυτόν τον ήχο σου παρουσιάζεται και σου δείχνει ότι είναι κοντά σου. Κοιμόμουν για πολλές εβδομάδες έξω από τη ΜΕΘ. Την επόμενη μέρα έβγαλαν τον αδερφό μου από την καταστολή. Ο αδερφός μου ξύπνησε 14 Σεπτεμβρίου που είναι και τα γενέθλια του Αγίου Εφραίμ. Δεν ήταν τυχαίο όλο αυτό. Αυτό που έζησα εγώ και η οικογένειά μου ήταν θαύμα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σάσα Μπάστα.

σάσα μπάστα αδερφός

Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη του Happy Day.

Σάσα Μπάστα: «Την ώρα που έρχεται ο άλλος για φωτογραφία, απλώνει το χέρι περισσότερο»

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στην εφημερίδα ON TIME και αποκάλυψε πως στον χώρο της νύχτα οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις είναι αρκετά συχνό φαινόμενο ιδίως όταν εμπλέκεται και το αλκόολ.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δήλωσε:

«Συγκεκριμένα, συμβαίνουν πολλά την ώρα της φωτογραφίας. Την ώρα που έρχεται ο άλλος για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, απλώνει περισσότερο χέρι. Δηλαδή, αντί να σου βάλει το χέρι στη μέση, στο βάζει πολύ πιο κάτω. Έχω χτυπήσει άνθρωπο γι’ αυτό πολλές φορές. Μερικοί γελούσαν και σε κάποιους, εννοείται, δεν έκατσα να βγάλω και φωτογραφία μαζί τους».

«Έχουν έρθει στο καμαρίνι μου με τσαμπουκά για φωτογραφία –εντός εισαγωγικών πάντα-και έχω δεχτεί λεκτική παρενόχληση, αλλά ευτυχώς ήταν και άλλοι στο καμαρίνι και τον έβγαλαν έξω. Έχει μπει και κάποιος μέσα στο καμαρίνι και μου όρμησε. Κάλεσα τους υπεύθυνους και τον έβγαλαν».