Χείμαρρος η Βασιλική Ανδρίτσου - «Δεν φοβήθηκες τον Θεό όταν έκανες αυτά που έκανες στα μικρά παιδιά»

«Διάβασα ότι μαζεύουν υπογραφές από τη γειτονιά σου να σε διώξουν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χείμαρρος η Βασιλική Ανδρίτσου - «Δεν φοβήθηκες τον Θεό όταν έκανες αυτά που έκανες στα μικρά παιδιά»

Η Βασιλική Ανδρίτσου προχώρησε σε αναρτήσεις - «καρφί» για έναν ηθοποιό, προειδοποιώντας πως τίποτα δεν θα μπορέσει να τον γλιτώσει από τις συνέπειες των πράξεών του.

Όλο και περισσότεροι ηθοποιοί αποκαλύπτουν τα δεινά που βίωσαν στο παρελθόν από γνωστά άτομα του χώρου του θεάτρου και της υποκριτικής.

Αυτή τη φορά, η Βασιλική Ανδρίτσου θέλησε να δείξει την αγανάκτηση και τον θυμό της, δημοσιεύοντας δύο instastories, μέσω των οποίων εγκαλεί τον θύτη, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του. Μάλιστα, η Μαριάννα Τουμασάτου αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες αυτές.

Η Βασιλική Ανδρίτσου έγραψε χαρακτηριστικά: «Διάβασα ότι μαζεύουν υπογραφές από τη γειτονιά σου να σε διώξουν. Η κοινωνική κατακραυγή είναι η χειρότερη φυλακή… Πού θα πας; Πού θα σταθείς;

Κανείς δεν ήξερε τη φάτσα σου… Τώρα την ξέρουν όλοι!!! Κάθε μέρα που μιλάνε τα βασανισμένα θύματά σου θα τη μαθαίνουν και περισσότεροι!!! Για αυτό σου λέω… κρύψου!!! Όπου βρεις!!! Μέσα σε τρύπες, κάτω από πέτρες. Δεν φοβήθηκες τον Θεό όταν έκανες αυτά που έκανες στα μικρά παιδιά… Να φοβάσαι τον άνθρωπο», κατέληξε η ηθοποιός, η οποία, πριν από λίγο καιρό, «αποστόμωσε» εκείνους που κάνουν λόγο για τα κιλά της.

Βασιλική Ανδρίτσου ανάρτηση για ηθοποιό

Λίγα λόγια για τη ζωή της Βασιλικής Ανδρίτσου

Πέρασε τα χρόνια του δημοτικού στου Γουδή, ενώ τα χρόνια του Γυμνασίου και του Λυκείου στη Γλυφάδα.

Φοίτησε έναν χρόνο στη Θεολογική Σχολή, αλλά την εγκατέλειψε για να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε Υποκριτική στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Ο πατέρας της είχε σπουδάσει υποκριτική, αλλά δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα, καθώς, όντας ο μεγαλύτερος από πέντε αδέρφια, έπρεπε να δουλέψει για να βοηθήσει την οικογένεια.

Πρωτοεμφανίστηκε στο Θέατρο Διονύσια, παίζοντας στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο», που ανέβασε ο θίασος «Σμαρούλα Γιούλη», το 1996. Έγινε ευρέως γνωστή από τηλεοπτικές σειρές, στις οποίες πρωταγωνίστησε, αλλά έχει σκηνοθετήσει και κάποιες θεατρικές παραστάσεις.