Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Κατερίνα Βρανά: Κατάφερε να σηκωθεί από το αναπηρικό αμαξίδιο - Η συγκινητική ανάρτηση της

Στάθηκε όρθια και πόζαρε στο χιόνι

Κατερίνα Βρανά: Κατάφερε να σηκωθεί από το αναπηρικό αμαξίδιο - Η συγκινητική ανάρτηση της
News 18.02.2021 18:14
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Κατερίνα Βρανά δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία κατάφερε και σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιό της, στάθηκε όρθια και πόζαρε χαμογελαστή στο χιόνι.

Η γνωστή stand up comedian τον Απρίλιο του 2017 αρρώστησε βαριά και κόντεψε να χάσει την ζωή της αλλά ευτυχώς τα κατάφερε με την περιπέτεια της όμως να της έχει κοστίσει αρκετά στην κίνηση, στην ομιλία αλλά και στην όραση -δείτε εδώ την συγκινητική δήλωση της-.

Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που μετά από 4 χρόνια η Κατερίνα κατάφερε και σηκώθηκε από το καροτσάκι και φαίνεται να είναι πιο χαρούμενη από ποτέ! Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στα χιόνια και έγραψε στην λεζάντα: «Χθες το βράδυ ανέβασα μία φωτογραφία που στεκόμουν στο χιόνι στην Αθήνα και αντί να θαυμάστε το χιόνι, όλοι με συγχαρήκατε που στεκόμουν. Ελπίζω να είστε χαρούμενοι τώρα, κλαίω».

Κατερίνα Βρανά συγκινητική ανάρτηση

Κατερίνα Βρανά ανάρτηση

Κατερίνα Βρανά: "Ό,τι συνέβαινε γύρω μου όσο ήμουν σε κώμα, το έβλεπα στα όνειρα μου"

Η Κατερίνα Βρανά, κωμικός και stand up comedian , μίλησε από καρδιάς στα "Μεσάνυχτα" με την Ελεονώρα Μελέτη για της περιπέτειας της υγείας της.

Η κωμικός ακομπλεξάριστη και με χιούμορ περιέγραψε πως όταν βρισκόταν σε περιοδεία στη Μαλαισία έπαθε σηψαιμία που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

«Έγινε διάτρηση εντέρου και μολύνθηκε όλο το σύστημα. Μολύνθηκε το αίμα μου. Έπαθα σηψαιμία και μπήκα σε σοκ από το οποίο οχτώ στους δέκα πεθαίνουν. Εγώ την γλύτωσα και δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος! Λόγω της σηψαιμίας δημιουργήθηκε μια αλυσίδα θεμάτων που επηρέασαν και άλλα πράγματα και εν τέλει έχω ακόμα θέματα κίνησης, ισορροπίας, ομιλίας, όρασης. Όλα τα έχω και συμφέρω».

Όταν συνέβη αυτό ήμουν στην Μαλαισία για περιοδεία. Μπορεί αν ήταν κάποιο αυτοάνοσο που δεν το είχαμε βρει, μπορεί να ήταν φλεγμονή αλλά δεν νομίζουν οι γιατροί. Έχει γίνει όμως τόση πολλή ζημιά έκτοτε που δεν μπορούν να βρουν τι το ξεκίνησε» πρόσθεσε η νεαρή κωμικός. «Ότι γινόταν γύρω μου, όσο βρισκόμουν σε κώμα, έμπαινε μέσα στα όνειρα μου. Άκουγα και καταλάβαινα τα πάντα. Οπότε, όταν ξύπνησα, ήξερα και που ήμουν και το τι είχε γίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Βρανά η οποία έχει αναφερθεί ξανά στη περιπέτεια της.

κατερίνα βρανά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξελίξεις στην υγεία της Κατερίνας Βρανά όλες οι λεπτομέρειες και η ανακοίνωση της οικογένειας!

Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά για το πρόβλημα υγείας της! «Τυφλώθηκα! Με έβαλαν σε τεχνητό κώμα αλλά...»

Share