Σε χειρουργείο υπεβλήθη η Σοφία Μουτίδου

Το χιουμοριστικό σχόλιο της για την Λίνα Μενδώνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε χειρουργείο υπεβλήθη η Σοφία Μουτίδου

Η Σοφία Μουτίδου φαίνεται να έχει μια πολύ δύσκολη μέρα καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο, με την ίδια βέβαια να το αντιμετωπίζει με χιούμορ.

Η δημοφιλής ηθοποιός και Youtuber ανησύχησε αρκετά τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω μιας ανάρτησης που έκανε μέσω της οποίας αποκάλυψε πως χειρουργήθηκε.

Η Σοφία Μουτίδου ευχαρίστησαν τον κόσμο για τις ευχές του και ενημέρωσε πως όλα είναι περαστικά και θα περάσουν γρήγορα.

Μάλιστα, στην ίδια ανάρτησε έσπευσε να κάνει και ένα χιουμοριστικό σχόλιο για την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, την οποία τον τελευταίο καιρό πολλοί ηθοποιοί ζητούν την παραίτηση της.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου έγραψε: “Μπήκα χειρουργείο, βγήκα απ’το χειρουργείο, κι ακόμα δεν παραιτήθηκε η Μενδώνη;” ενώ πριν λίγες μέρες κατακεραύνωσε και τον Σταμάτη Φασούλη.

Σε χειρουργείο υποβλήθηκε Σοφία Μουτίδου

Σοφία Μουτίδου: «Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια»

Η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε, στο κανάλι της στο Youtube, ένα ακόμη αποκαλυπτικό βίντεο, στο οποίο απάντησε στα ερωτήματα των διαδικτυακών της ακολούθων.

Η ηθοποιός, η οποία έχει πάρει θέση για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ενώ απάντησε στη δήλωση του Σταμάτη Φασουλή «καθίστε φρόνιμα», μίλησε για ακόμη μια φορά έξω από τα δόντια.

Ένα από τα ερωτήματα που της έθεσαν, λοιπόν, ήταν το πώς κατάφερε να επιβιώσει από το θέατρο και την τηλεόραση ψυχολογικά και οικονομικά.

«Ποιος σου είπε ότι επιβίωσα ψυχολογικά και οικονομικά; Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια και οικονομικά επιβίωσα επειδή έκανα ένα είδους πλάνο. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει τρύπιες τσέπες, απλώς μπόρεσα και κρατήθηκα και έχω αυτή τη στιγμή να φάω και να περάσω ανθρώπινα», απάντησε η Σοφία Μουτίδου.

Σε ερώτηση αν δέχτηκε σωματική ή ψυχολογική βία, ανέφερε πως στο παρελθόν έχει δεχτεί «άπειρη ψυχολογική βία, ενώ σωματική στο πανεπιστήμιο, που πλακωνόταν στο ξύλο».