Έρρικα Πρεζεράκου: «Τελικά κατέληξα ότι είχαν δίκιο, όντως ήμουν το μαύρο πρόβατο»

Η φωτογραφία με το μακροσκελές της κείμενο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρρικα Πρεζεράκου: «Τελικά κατέληξα ότι είχαν δίκιο, όντως ήμουν το μαύρο πρόβατο»

Η Έρρικα Πρεζεράκου θέλησε να κάνει έναν απολογισμό μέσω του οποίου παραδέχτηκε πως νιώθει πράγματι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας.

Η Ολυμπιονίκης που πρόσφατα υπεβλήθη σε δεύτερο χειρουργείο ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο.

Η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου

«Όταν ήμουν μικρή άκουγα συχνά από την οικογένειά μου, αλλά και τους γύρω μου να μου λένε ότι είμαι το μαύρο πρόβατο... Ατίθαση, πεισματάρα, επιπόλαιη, στον κόσμο μου, εγωίστρια και άλλα πολλά τέτοια...
Τελικά κατέληξα μέσα στα χρόνια ότι είχαν δίκιο. Όντως ήμουν το μαύρο πρόβατο και τώρα πραγματικά ευγνωμωνώ γι' αυτό γιατί μέσα από αυτό το μαύρο σκοτάδι βρήκε χώρο να ανατείλει ο ήλιος μου...

Αν είσαι έφηβος φίλος μου η έφηβη φίλη μου θα σου μοιραστώ κάτι .. Είναι σημαντικό να στηρίζουμε την μοναδικότητα μας ακόμα και αν για τους γύρω μας η εύκολη λύση είναι να μας βάλουν μια ταμπέλα ή 10 ταμπέλες.. Όμως επίτρεψε να συνδεθείς με το καλό που έχεις έρθει να κάνεις στην Γη.

Συνδέσου με την μοναδική αποστολή που φέρει το δαχτυλικό σου αποτύπωμα και αν δεν ξέρει ποιο είναι ακόμα.. Ζήτησε από καρδιάς καθοδήγηση και αν όλα μοιάζουν ομίχλη η βροχή σε αυτή την φάση της ζωή σου μην τρομάζεις... Σύντομα θα στέκεσαι σαν ουράνιο τόξο στο κόσμο.. Επίτρεψε να παραμείνεις στα χρώματα που έχεις μέσα σου.. Γιατί εκεί είναι και απλά περιμένουν να τα κοιτάξεις.

Καλημέρα ηλιόλουστοι φίλοι μου.. Σας είπα σήμερα ποσό σας αγαπώ? #sweet13 #adolescent#supportinnertruth».

Έρρικα Πρεζεράκου ανάρτηση μαύρο πρόβατο

Έρρικα Πρεζεράκου: «Ράγισε» καρδιές με την ανάρτηση για την ανιψιά της - «Ας είναι η αγάπη μας φάρμακο»

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε χθες η Έρρικα Πρεζεράκου για την ανιψιά της, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια του Παιδικού Καρκίνου.

Η καταξιωμένη αθλήτρια εδώ και αρκετό καιρό έχει μοιραστεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους την μάχη που δίνει η μικρή Αναστασία με την ασθένεια αυτή και συνεχώς τους ενημερώνει για τις εξελίξεις της υγείας της.

Έτσι, με αφορμή την χθεσινή ημέρα η Έρρικα έστειλε το δικό της συγκινητικό και δυνατό συνάμα μήνυμα μέσα από μια φωτογραφίας της μικρής στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Έρρικα έγραψε στην λεζάντα: «Παγκόσμια ημέρα ενάντια του παιδικού καρκίνου… Ας είναι η αγάπη μας φάρμακο για όλα τα παιδιά του κόσμου… Σε αγαπάμε πολύ Αναστασια μου… παρά πολύ».

Να υπενθυμίσουμ ότι η 7χρονη Αναστασία πάσχει από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου και ταξίδεψε στο Τέξας προκειμένου να υποβληθεί στη θεραπεία που χρειάζεται.

Έρρικα Πρεζεράκου ανάρτηση για την ανιψιά της