Κρυσταλλία: Γιορτάζει τα γενέθλια της με μια εντυπωσιακή τούρτα

«Τα έχω όλα»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κρυσταλλία: Γιορτάζει τα γενέθλια της με μια εντυπωσιακή τούρτα

Η Κρυσταλλία γιόρτασε τα γενέθλια της πρώτη φορά ως νέα μανούλα και γι' αυτό είναι τρισευτυχισμένη. Με μια ανάρτηση της θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της.

Αν και βρισκόμαστε σε καραντίνα, αυτό δεν την εμπόδισε ώστε να χαρεί την μέρα της μιας και όπως έγραψε χαρακτηριστικά, τα είχε όλα!

Η ανάρτηση της Κρυσταλλίας

“Τα πρώτα γενέθλια που τα έχω ΟΛΑ… Οι ευχές σας έχουν πιάσει!!! Wooohooo!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους και ανταποδίδω!!” έγραψε η εορτάζουσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μας την εντυπωσιακή τούρτα της.

Η Κρυσταλλία στο μεταξύ έχει αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον τοκετό!

κρυσταλλία γενέθλια τούρτα

Κρυσταλλία: Αποκάλυψε στον αέρα του Love It το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Το πρωί της Παρασκευής, η Κρυσταλλία μίλησε στην κάμερα του Love It και μέσα σε όλα αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους.

Η Κρυσταλλία είπε αρχικά: «Είναι αυτό που δεν βρίσκεις τα λόγια… Θα τον πούμε Νικηφόρο – Ιωάννη. Το Νικηφόρος είναι κάτι συμβολικό και επειδή αρέσει και στους δυο μας και το Ιωάννης είναι προς τιμήν του μπαμπά του Δημήτρη που δεν είναι πια μαζί μας και τον αγαπάμε πολύ.

Το μωράκι μας ήρθε αμέσως, το θέλαμε πάρα πολύ αλλά εγώ ήμουν και λίγο στον φόβο του δεν ξέρω τι είναι αυτό που πάμε να βρούμε εννοώντας την πανδημία γιατί εγώ ήμουν και στο J2US εκείνη την περίοδο».

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε και σε μερικά περιστατικά παρενόχλησης που αντιμετώπισε στο παρελθόν: «Δε μου έχει συμβεί να με ενοχλήσουν σεξουαλικά στο χώρο του τραγουδιού, μου έχει συμβεί σε άλλο χώρο.

Μου έχει συμβεί να με υποτιμήσουν, να με εκφοβίσουν, να με απαξιώσουν, να μου μιλήσουν χυδαία. Και πολύ γνωστό όνομα. Είναι μια γυναίκα που θαυμάζουμε και αγαπάμε άπαντες… Απ’ ότι έχω μάθει μιλάει έτσι κι αλλού».