Πάνος Κοκκινόπουλος: «Η καταιγίδα των καταγγελιών έχει γίνει θέμα σε όλη την υφήλιο αλλά δε μπορεί να περάσει την Αλεξάνδρας»

Η αιχμηρή ανάρτηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Κοκκινόπουλος: «Η καταιγίδα των καταγγελιών έχει γίνει θέμα σε όλη την υφήλιο αλλά δε μπορεί να περάσει την Αλεξάνδρας»

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος προχώρησε σε μια ανάρτηση «καρφί» αναφορικά με τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα κείμενο μέσω του οποίου κάνει λόγο στις δικαστικές αρχές αλλά και στο θέμα της παραγραφής.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος που πριν λίγο καιρό κατακευραύνωσε τα ριάλιτι έγραψε χαρακτηριστικά: «Η παραγραφή δε σημαίνει αθωότητα. Παραγράφουν οι νόμοι όχι οι άνθρωποι. Η καταιγίδα των καταγγελιών έχει γίνει θέμα σε όλη την υφήλιο. Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Τόκιο. Αλλά δε μπορεί να περάσει την Αλεξάνδρας και να φτάσει στο δικαστικό μέγαρο».

Πάνος Κοκκινόπουλος ανάρτηση για καταγγελίες

Πάνος Κοκκινόπουλος: «Δεν δίνουμε δεκάρα για αυτούς που ΔΕΝ τους συνέβη»

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος ξέσπασε με αφορμή όσους βγαίνουν στην επικαιρότητα και δηλώνουν πως δεν τους έχει τύχει κάποιο περιστατικό παρενοχλήσεις. Με μια ανάρτηση του θέλησε να πει την άποψη του πάνω στο θέμα.

«Φτάνει πια με τους “εμένα δεν μου συνέβη”. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Δεν δίνουμε δεκάρα γι΄ αυτό που ΔΕΝ σας συνέβη. Μας ενδιαφέρει μονάχα αυτό που συνέβη σε κάποιους άλλους. Δεν είστε μωρά. Ο κόσμος δεν γυρνάει γύρω σας. Βγείτε επιτέλους από το στοματικό στάδιο και περάστε στο οιδιπόδειο.

Έχετε ακούσει την ενσυναίσθηση; Όταν μπορέσεις να δεις, να καταλάβεις και να αισθανθείς το βλέμμα του άλλου ίσως μπορέσεις να αισθανθείς καλύτερα τη ζωή. Και ίσως, λέω ίσως, κάποια στιγμή να αισθανθείς κι αυτό που κάποιοι λένε τέχνη» έγραψε νευριασμένα ο σκηνοθέτης

Πολλοί ήταν αυτοί που συμφώνησαν μαζί του μέσα σε αυτούς και η Ζέτα Δούκα που αναδημοσίευσε της ανάρτηση του. Την ίδια στιγμή, ακόμα δώδεκα γυναίκες καταγγέλουν γνωστό σκηνοθέτη για παρενόχληση.

ξέσπασε ο πάνος κοκκινόπουλος