Η Ανέτ Αρτάνι εξομολογείται την κακοποίηση που δεχόταν από τον σύντροφο της - «Χτύπησα το κεφάλι μου στο πάτωμα»

«Σε μια σχέση ο άλλος μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι εσύ φταις για όλα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ανέτ Αρτάνι εξομολογείται την κακοποίηση που δεχόταν από τον σύντροφο της - «Χτύπησα το κεφάλι μου στο πάτωμα»

Το πρωί της Παρασκευής, η Ανέτ Αρτάνι μίλησε στην εκπομπή “Love it” και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο και μέσα σε όλα αποκάλυψε για την κακοποίηση που δεχόταν από τον πρώην σύντροφο της.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε επίσης πως όταν επέστρεψε στην Αμερική, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν μάνατζερ.

Ανέτ Αρτάνι κακοποίηση από σύντροφο

Η Ανέτ είπε χαρακτηριστικά: “Ήμουν σε μια πολύ άσχημη σχέση. Δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω. Φοβόμουν γενικά και ένιωθα ότι θα σκάσω. Ήθελα να ξεφύγω και να πάω πίσω στη μάνα μου. Ήθελα να πάω στην αγκαλιά τους. Δεν άντεχα άλλο. Εξαιτίας του δεν πάτησα στην Ελλάδα για επτά χρόνια.

Πολλοί άνδρες δεν καταλαβαίνουν και λένε “αφού ήταν τόσο άσχημα γιατί δεν έφευγες;”. Σε μια σχέση ο άλλος μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι εσύ φταις για όλα. Έφυγα γιατί έγινε ένας χαμός. Η γειτόνισσα είχε πάρει την αστυνομία γιατί εγώ φοβόμουν να το κάνω. Άκουσε που χτύπησα το κεφάλι μου στο πάτωμα. Έφυγα κρυφά. Δεν είπα “γεια” σε κανέναν. Ένιωθα ανακούφιση.

Στην Αμερική γνώρισα έναν μάνατζερ, ο οποίος ήταν τότε αθλητής και ήρθε στο σπίτι μου και εκεί μου το άλλαξε εντελώς. Με προσέγγισε ερωτικά… Με πλησίασε και τον σταμάτησα στο τέλος αλλά με ένα φόβο μέσα μου. Φοβόμουν να αρνηθώ γιατί νόμιζα ότι θα τον προσβάλω.

Υπήρχαν κι άλλες περιπτώσεις, όπως να προσπαθήσει με βία. Εκεί έτρεξα. Πολλές γυναίκες νιώθουν ότι αν πουν κάτι θα τις καταστρέψουν. Δεν ντρέπομαι. Εγώ δεν φταίω για γι’ αυτό που έγινε”, κατέληξε η Ανέτ Αρτάνι.

Λίγα λόγια για την ζωή της Ανέτ Αρτάνι

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός Αννέτ Αρτάνι γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1976 στο Flushing της Νέας Υόρκης. Το πραγματικό της όνομα είναι Annette Denise Stamatelatos και κατάγεται από την Κεφαλονιά, έχει μία μεγαλύτερη αδελφή την Ντιάνα, η οποία είναι και αυτή τραγουδίστρια και μέλος του ροκ συγκροτήματος "Nootropia". Η Αννέτ από μικρή ήθελε να γίνει τραγουδίστρια και αγαπούσε ιδιαίτερα τους Etta James, Aretha Franklin, Michael Jackson και Madonna. Τελείωσε το Queens College και πήρε πτυχίο από το Five Towns College. Κέρδισε μία υποτροφία από την BMG και κέρδισε διάφορους διαγωνισμούς.

Ξεκίνησε να εμφανίζεται σε clubs και το 1995 συνεργάστηκε με την Μαντώ και με καλλιτέχνες από τις Η.Π.Α με πιο γνωστή την συνεργασία της με την Britney Spears κάνοντας φωνητικά και μετέχοντας σε περιοδείες της και βοηθώντας στη συγγραφή του τραγουδιού της Σπίαρς "Everytime" (2004).

Η Μπρίτνεϊ και η Αννέτ έγινα μάλιστα και φίλες εκείνο το διάστημα. Το 2004 έλαβε μέρος στη Ελληνική εκδοχή του τάλεντ σόου Fame Story και μετά το παιχνίδι κυκλοφόρησε το cd-single "Goodbye Amor". Το 2006 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision που έγινε στην Αθήνα με το τραγούδι "Why Angels Cry" και το ίδιο έτος κυκλοφόρησε ο δίσκος της "Μία φωνή" ο οποίος περιέχει τραγούδια τόσο στα ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.

Το 2008 φεύγει για Αμερική και εκεί υπογράφει συμβόλαιο με την Ultra Records. Κυκλοφορεί πρώτα το single "Alive" και τον επόμενο χρόνο κυκλοφορεί ο ολοκληρωμένος δίσκος της με 8 αγγλόφωνα τραγούδι. Κυκλοφορεί κάποια καινούρια τραγούδια, κάνει κάποιες συνεργασίες ενώ μετέχει και σε μια fusion μπάντα. Ακολουθεί ο γάμος, η απόκτηση παιδιού αλλά και ο χωρισμός. Εντούτοις και παρά τα εμπόδια παραμένει στην Αμερική προσπαθώντας να ισορροπήσει μεταξύ της δουλειάς της και της μητρότητας.