Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για το πρώτο ραντεβού με τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Τον κοιτάω και λέω, βάλτε ένα κιλό παϊδάκια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για το πρώτο ραντεβού με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη, το Σάββατο αναμένεται να βρεθεί καλεσμένη στον καναπέ του Dot και έτσι, το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή Love it έδειξε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξή της στην οποία αποκαλύπτει τα πάντα για το πρώτο της ραντεβού με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποφασίζει να αναφερθεί στον γάμο της με τον σεφ αλλά στην πρώτη τους γνωριμία, με την ιστορία από το πρώτο ραντεβού να είναι απλά απολαυστική.

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για το πρώτο ραντεβού με τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Πρώτη φορά πήγαμε κάπου να φάμε προφανώς. Είναι η κλασική ιστορία με τα παϊδάκια. Παραγγέλνει 500gr. παϊδάκια και λέει: “Σιγά μην τρώει αυτή παϊδάκια” και με κοιτούσε κάπως. Τότε λέω: “Τι; Βαλ ’τε 1kg.”. Και με κοιτάει ο σερβιτόρος και λέει: “Είναι πολλά”. Δεν μπορώ σερβιτόρος να μου λέει είναι πολλά.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Είχε τύχει ένα βράδυ να μιλήσουμε με μηνύματα και τηλεφωνικά για ατελείωτες ώρες και εκείνος δεν το έχει καθόλου με τα τηλέφωνα και μετά το συζητήσουμε και γελούσαμε με δάκρυα του ότι δεν μπορεί να μιλήσαμε τόσες ώρες 40 χρονών άνθρωποι. Είναι αυτό που δεν το έχεις κάνει για χρόνια και λες γίνεται ακόμη;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.

Ατύχημα για τον σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρη Σουλτάτο

Ένα ατύχημα είχε το πρωί της Κυριακής ο Λευτέρης Σουλτάτος ο οποίος το ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Στην ανάρτηση του ο σεφ έχει δεμένο το χέρι του χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση. Το τελευταίο καιρό οι φήμες λένε πως το ζευγάρι θέλει να μεγαλώσει την οικογένεια του.

Ωστόσο στην λεζάντα έγραψε: «Καλά μας μπήκε και το 2021. Ε Βάσω Λασκαράκη

λεύτέρης σουλτάτος ατ΄'υχημα