Νέα περιπέτεια με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Πληροφορίες για κρίση πανικού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα περιπέτεια με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Μια ακόμα περιπέτεια με την υγεία του φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως αναφέρεται στο nassosblog.

«Ο ηθοποιός παραμένει κλεισμένος στο δωμάτιο του. Μάλιστα η νύχτα ήταν πολύ άσχημη μιας και πέρασε μια ακόμη κρίση πανικού. Μαθαίνω πώς είναι σε ήπια καταστολή και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή» αναφέρει ο Νάσος Γουμενίδης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο Υγεία, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του αντιμετώπιζε συμπτώματα εγκεφαλικού.

Νέα περιπέτεια με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Πηγή: protothema.gr

Τι θα συμβεί με την σειρά που παίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης;

Το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή Πρωινό, έγινε γνωστή η είδηση πως υπάρχουν σκέψεις στην ΕΡΤ για οριστική διακοπή των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η ΕΡΤ έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση ωστόσο την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση θεωρεί ότι η δημόσια τηλεόραση δεν μπορεί να λειτουργεί ως δικαστήριο από την στιγμή που δεν υπάρχει απόφαση της δικαιοσύνης.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο κόψιμο

Όπως τόνισε ο παρουσιαστής, ένα σενάριο που θα βόλευε αρκετά το κανάλι θα ήταν να διακόψει ο ίδιος ο ηθοποιός τα γυρίσματα της σειράς. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε, αφού ο πρωταγωνιστής επικοινώνησε με την εταιρεία παραγωγής μέσω του δικηγόρου του και γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει τα γυρίσματα από την επόμενη εβδομάδα, εφόσον το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.