Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία του Ησαϊα Ματιάμπα στα χιόνια!

Φαίνεται να διασκέδασαν πολύ τον χειμωνιάτικο καιρό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία του Ησαϊα Ματιάμπα στα χιόνια!

Ο Ησαΐας Ματιάμπα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία μαζί με την οικογένεια του στα χιόνια.

Ο τραγουδιστής και η Βασιλική Καλανιώτη είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει είναι κάτι παραπάνω από όμορφη.

Είναι μαζί 2 χρόνια όμως προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή αλλά και τον μικρούλη του Ηλία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα που θα τον απολαύσουμε φέτος στο YFSF all star είναι αρκετά ενεργός στα social media και αυτή την φορά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την βόλτα που έκανε με την οικογένεια του στα χιόνια.

Στην λεζάντα έγραψε: «Χιονούπολη volume 2. #suncity #snowcity #ευλογημενος».

Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία του Ησαϊα Ματιάμπα στα χιόνια

Λίγα λόγια για την ζωή του Ησαΐα Ματιάμπα

Ο Ησαΐας Ματιάμπα (Ιωάννινα, 18 Δεκεμβρίου 1983) είναι Έλληνας τραγουδιστής, μουσικός και ηθοποιός, κονγκολέζικης και ελληνικής καταγωγής. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2001, όταν σε ηλικία 17 ετών νίκησε στο μουσικό talent show, "Να η ευκαιρία" που μεταδόθηκε από το Mega Channel. Ακόμη το 2014 ήταν ο νικητής του τέταρτου κύκλου του χορευτικού talent show, Dancing with the stars.

Γεννήθηκε το 1983 στα Ιωάννινα ενώ μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πατέρας του κατάγεται από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό ενώ η μητέρα του είναι Ελληνίδα. Από τα σχολικά του χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική και το τραγούδι ενώ έχει κάνει σπουδές κλασικού πιάνου στο Ωδείο Γκύζη. Το 2001 έχοντας τελειώσει το σχολείο δήλωσε συμμετοχή στο τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού "Να η ευκαιρία!" που μεταδόθηκε από το Mega Channel τη σεζόν 2001-2002 όπου κατέκτησε την πρώτη θέση υπογράφοντας δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Heaven Music.

Μετά τη νίκη του στο "Να η ευκαιρία!" έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις δίπλα στην Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα την περίοδο 2002-2003. Συνέχισε την συνεργασία του με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την επόμενη χρονιά ενώ το 2004 συνεργάστηκε μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Τα επόμενα χρόνια έκανε συνεργασίες με διάφορους καλλιτέχνες όπως οι Τάμτα, Γιώργος Μαζωνάκης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Μύρωνα Στρατή με τον οποίο έκανε τόσο περιοδείες όσο και εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα από 2011 μέχρι και το 2017.