Στη ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης

«Μένω σε ένα φιλικό σπίτι, δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο δικό μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στη ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης παρουσιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος δήλωσε ότι μετέβη εκεί με την θέληση του και μαζί φυσικά με τον δικηγόρο του.

Ο ίδιος μάλιστα ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι βρίσκεται στην διάθεση της αστυνομίας ενώ αμέσως μετά τους παρέδωσε την διεύθυνση του φιλικού σπιτιού που διαμένει τώρα. Έπειτα αποχώρησε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν θα επιστρέψει ποτέ στο σπίτι του ενώ ο δικηγόρος του τόνισε πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα ένταλμα αλλά και ούτε καμία επίσημη κατηγορία στα χέρια τους.

 Δημήτρης Λιγνάδης στη ΓΑΔΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Απαντάει στη Μενδώνη - «Το αν είμαι επικίνδυνος θα το δείξει η ιστορία»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσα από δήλωση που έκανε στην εκπομπή Live News θέλησε να δώσει τη δική του επίσημη απάντηση στην Λίνα Μενδώνη, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμα δεν έχει κριθεί το αν είναι επικίνδυνος ή όχι, μιας και αυτό θα το δείξει η ιστορία.

Η Λίνα Μενδώνη, είπε χαρακτηριστικά για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη:

«Ο Λιγνάδης μας εξαπάτησε και με εξαπάτησε με υποκριτική τέχνη», είπε η κ. Μενδώνη και όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός «δεν ήταν προσωπικός φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη, τον γνώριζε όπως όλοι από το σανίδι. Όπως και εγώ», ενώ υποστήριξε ότι κατασκευάζονται fake news - δείτε εδώ αναλυτικά τη δήλωσή της.

Δημήτρης Λιγνάδης Λίνα Μενδώνη

Με δήλωσή του στο Live News, ο Δημήτρης Λιγνάδης είπε: «Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου. Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία.

Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη» ανέφερε ο κ. Λιγνάδης και συμπλήρωσε: «Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».