Δέσποινα Ολυμπίου: «Δέχτηκα δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση από ένα άτομο που δεν βρίσκεται εν ζωή»

Η αναφορά της στην περιπέτεια που βίωσε όταν ήταν ανήλικη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δέσποινα Ολυμπίου: «Δέχτηκα δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση από ένα άτομο που δεν βρίσκεται εν ζωή»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Δέσποινα Ολυμπίου βρέθηκε καλεσμένη στο Σου Κου Family και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί σε μικρή ηλικία.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Να λάβουμε υπ’ όψιν ότι την εποχή που ήμουν έφηβη, δεν υπήρχε αυτή η πληροφορία. Τώρα έχεις εγκυκλοπαίδεια στα χέρια σου. Όταν σου συμβεί κάτι σε ηλικία που είσαι άπειρη. Δύο φορές και την πρώτη φορά ήμουν ανήλικη…

Χαίρομαι πολύ που έχουν βγει να μιλήσουν για να ξέρουν τα νέα παιδιά τα δικαιώματά τους. Σεξουαλική παρενόχληση είναι κι ένας επιδειξίας που μου έτυχε κι αυτό. Δεν είπα το όνομα γιατί είπα που να το σκαλίσω τώρα, ποιος θα με πιστέψει. Το ανέλυσα μόνη μου, το χώνεψα και πήγα παρακάτω.

Αν το πει κάποιος ο άλλος θα προσθέσω και το δικό μου στην λίστα αλλά αυτό το άτομο δεν είναι εν ζωή. Αυτός που το κάνει, δεν το κάνει σε όλους. Το κάνει σε στιγμή αδυναμίας. Το δικαιολόγησα. Όταν έχεις μια πορεία χρόνων, μαζί με αυτά προστίθενται κι άλλες κακές εμπειρίες.» κατέληξε η Δέσποινα Ολυμπίου, η οποία πρόσφατα είχε ξανά αναφερθεί στο επίμαχο αυτό θέμα.

Δέσποινα Ολυμπίου: Η ερωτική παρενόχληση που έχει δεχτεί - "Έγινε όταν ήμουν 19 ετών από ένα πρόσωπο που..."

Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του "Love It" για την οικογένεια της, την συμμετοχή στο Just the 2 of us, την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται και κυρίως για ένα γεγονός που την έχει στιγματίσει εδώ και χρόνια.. Την ερωτική παρενόχληση που δέχτηκε στα 19 της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν δίστασε να μοιραστεί το μοιραίο αυτό επεισόδιο και μίλησε ανοιχτά: «Υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση και αρκετά έντονη και αιφνιδιάστηκα. Έγινε σε ηλικία που δεν είχα το θάρρος να αντιδράσω έντονα. Έγινε όταν ήμουν 19 ετών από ένα πρόσωπο που δεν το περίμενα και έχασα και τη δουλειά μου γι΄αυτό. Οι εκ των έσω γνωρίζουν. »

Δέσποινα Ολυμπίου παρενόχληση

Δείτε παρακάτω το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη: