Αργύρης Πανταζάρας κατά της Λίνας Μενδώνη: «Ντύσου, στολίσου, παραιτήσου!»

Η αιχμηρή του ανάρτηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αργύρης Πανταζάρας κατά της Λίνας Μενδώνη: «Ντύσου, στολίσου, παραιτήσου!»

Ο Αργύρης Πανταζάρας προχώρησε σε μια οργιστική ανάρτηση κατά της Λίνας Μενδώνη, για την οποία ζητά να παραιτηθεί άμεσα, όπως και πολλοί άλλοι ηθοποιοί.

Σάλο έχουν προκαλέσει από χθες οι δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού αναφορικά με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, που μόλις συνελήφθη.

Ο Αργυρής Πανταζαράς λοιπόν με την σειρά του εξέφρασε δημόσια την άποψη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσω instastory έγραψε: “Η δουλειά μας δεν είναι να υποκρινόμαστε αλλά να είμαστε ειλικρινείς και να ποιούμε ήθος. Άντε να ούμε. Άντε να ούμε τόσο καιρό. Ούστ από δω κει χάμω. Μας ζαλίσατε τον έρωτα… Ντύσου, στολίσου, παραιτήσου”!

 Αργύρης Πανταζάρας Λίνα μενδώνη ανάρτηση

 Αργύρης Πανταζάρας ανάρτηση Λίνα μενδώνη

Χρανιώτης κατά Μενδώνη: «Ζητάμε να πάτε σπίτι σας»

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα μετά την συνέντευξη που παραχώρησε η Υπουργός πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και απάντησε στα όσα είπε.

Ο ηθοποιός δήλωσε οργισμένος με τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες αλλά και με τις δηλώσεις της.

«Το ζήτημα δεν είναι κομματικό, αλλά είναι μείζον πολιτικό ζήτημα” συνέχισε. Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό. Η ουσία είναι ότι συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα.

Με ενοχλεί που το βλέμμα σας παραμένει σίγουρο και σταθερό. Όταν κάποιος μας εξαπατά το λιγότερο που νιώθουμε είναι ηλίθιοι, ειδικά όταν η απάτη έχει αντίκτυπο στην κοινωνία και τον πολιτισμό. Τότε ξεκινάς τη συνέντευξη τύπου με μια συγγνώμη. Την ξέρετε αυτή τη λέξη κυρία Μενδώνη; Θα έπρεπε να ξεκινήσετε με μια συγγνώμη και μια παραίτηση.

Ζητάμε να πάτε σπίτι σας. Δηλώσατε σοκαρισμένη αλλά δεν φαίνεσται καθόλου μα καθόλου σοκαρισμένη. Εμείς είμαστε σοκαρισμένοι οι καλλιτέχνες με εσάς», είπε και συνέχισε:

«Aν γνωρίζατε κυρία Μενδώνη, - δεν νομίζω να γνωρίζατε- είστε “εγκληματίας” αν δεν γνωρίζατε, είστε ανεπαρκής. Κρίνω περισσότερο στην άγνοια».