Roomies: Η Κατερίνα Πεφτίτση ανακοίνωσε on air τον χωρισμό της

«Κάγκελο» οι τρεις παρουσιάστριες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Roomies: Η Κατερίνα Πεφτίτση ανακοίνωσε on air τον χωρισμό της

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Κατερίνα Πεφτίτση βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα των Roomies και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως χώρισε με τον σύντροφο της.

Την Κατερίνα την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2 και είχε απασχολήσει αρκετά λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα αλλά και της εντυπωσιακής εμφάνισης της.

Roomies Κατερίνα Πεφτίτση

Μάλιστα, πολλές φήμες ήθελαν το αγόρι της να έχει δηλώσει συμμετοχή και αυτός για το GNTM 3 και είδαμε πράγματι τη φετινή σεζόν στις οθόνες μας.

Η Κατερίνα είπε αρχικά: «Το πρώην αγόρι μου είχε δηλώσει συμμετοχή, έχουμε χωρίσει. Τώρα τα ξαναβρήκα με τον άλλον τον πρώην μου, δηλαδή τον σύντροφο που είχα πριν την τελευταία μου σχέση. Το όνομά του είναι Ζακ».

Ενώ αμέσως μετά αναφέρθηκε και στα πρόσωπα που ξεχώρισε στο GNTM: «Ο αγαπημένος μου κριτής στο παιχνίδι ήταν ο Μπράτης. Επίσης αγαπημένη μου ήταν και η coach που είχαμε, η Έλενα η Χριστοπούλου με την οποία ακόμα μιλάμε. Δεν συνεργαζόμαστε, αλλά λατρεύω τα ρούχα που έχει».

Κατερίνα Πεφτίτση: Ανέβασε ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό χωρίς καθόλου ρετούς

Την Κατερίνα Πεφτίτση τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Το εκρηκτικό plus size μοντέλο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία ολόσωμη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαγιό της και χωρίς καθόλου ρετούς. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, προκάλεσε... σωστό πανικό!

Το πανέμορφο μοντέλο δείχνει να αγαπά τη δουλειά της πάρα πολύ και έτσι επιλέγει πολύ συχνά να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram της από φωτογραφίσεις ή και από στιγμές της καθημερινότητάς της.

Είναι αλήθεια πως είναι πολύ αγαπητή στο κοινό και έτσι κάθε της φωτογραφία γίνεται απλά ανάρπαστη! Το ίδιο έγινε και όταν ανέβασε αυτή την ολόσωμη φωτογραφία με το μαγιό που αναδεικνύει τις καμπύλες της με τον πιο υπέροχο τρόπο.

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως το αγόρι της θα πάει στο GNTM 3!