Ρένια Λουϊζίδου: «Είχαμε αποδεχτεί ότι κάποια πράγματα είναι έτσι»

«Δεν ξέραμε ότι ήταν τόσες πολλές οι περιπτώσεις», το σχόλιο της μετά τον καταιγισμό καταγγελιών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρένια Λουϊζίδου: «Είχαμε αποδεχτεί ότι κάποια πράγματα είναι έτσι»

Η Ρένια Λουϊζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, έκανε το δικό της σχόλιο για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

Ενώ, στο ερώτημα αν έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, είπε ότι στάθηκε τυχερή και δεν βίωσε κανένα παρόμοιο περιστατικό.

Οι δηλώσεις της Ρένιας Λουϊζίδου για τις καταγγελίες και την υπόθεση Λιγνάδη

Ρένια Λουϊζίδου συνέντευξη Έλα χαμογέλα

«Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό που δεν ξέρω τι να πω. Όσο για την τοποθέτηση της Λίνας Μενδώνη δεν ήταν τοποθέτηση. Είναι μία θέση που δεν μπορείς να πεις δεν ξέρω. Μπορείς να πεις δεν ξέρω αλλά να πεις και παραιτούμαι»

«Υπάρχει μία ανακούφιση ότι υπάρχει η ελπίδα να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να δημιουργήσουμε ένα νέο πιο υγιές περιβάλλον. Υπάρχει όμως και η ταραχή… Είμαστε όλοι τρομερά σοκαρισμένοι με όλο αυτό. Ξέραμε, ακούγαμε ψιθύρους, ανά δυο, ανά τρεις.

Ο καθένας μας ήξερε ένα περιστατικό αλλά τη σούμα δεν την είχαμε υπόψιν μας. Δεν ξέραμε ότι ήταν τόσες πολλές οι περιπτώσεις. Αυτό ήταν κακουργηματικό. Ότι αυτό το πράγμα είχε τέτοια ένταση και έκταση δεν ήταν στην αντίληψή μας. Δεν ήξερες ότι υπάρχουν 19 περιπτώσεις. Εμείς ήμασταν αμήχανοι. Υπήρχε ένα είδος ομερτά. Είχαμε αποδεχτεί ότι κάποια πράγματα είναι έτσι»

Ρένια Λουιζίδου: «Εμείς δεν φοβηθήκαμε καθόλου όταν ο Μπέζος έπαιζε τον gay χαρακτήρα»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εποχή που γύριζαν τους Απαράδεκτους. Φοβήθηκαν τότε για τον gay χαρακτήρα που έπαιξε με μεγάλη επιτυχία ο Γιάννης Μπέζος;

Ρένια Λουιζίδου Απαράδεκτοι

«Εμείς δεν φοβηθήκαμε καθόλου. Εμείς ήμασταν τότε αλλού ντ’ αλλού. Εγώ ούτε μία στιγμή δεν σκέφτηκα αν αυτό είναι πολύ προχωρημένο για την ελληνική κοινωνία. Το σκέφτηκε το κανάλι κάποια στιγμή, ο Γιάννης Μπέζος ήταν συντριπτικός στον ρόλο. Πέρασε, το λατρέψανε και μετά δεν το ξανασυζήτησε κανείς», ανέφερε η ηθοποιός.

Ενώ, ο Γιάννης Μπέζος να πούμε πως ξέσπασε μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κώστα Σπυρόπουλο.