Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με δηλώσεις του Λιγνάδη: «Το τα θέλω όλα δεν γίνεται με την βία»

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με δηλώσεις του Λιγνάδη: «Το τα θέλω όλα δεν γίνεται με την βία»

Όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη πρόβαλλαν στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, με την Ναταλία Γερμανού να γίνεται έξαλλη, μετά από κάποιες παλιές δηλώσεις του ηθοποιού - σκηνοθέτη.

Πιο συγκεκριμένα, όταν είχε βρεθεί στην εκπομπή «Όλα» ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως «στον έρωτα είμαι κτητικός. Θέλω μόνο τα πάντα. Δεν θέλω πολλά. Για μένα ο έρωτας γράφεται με Ε κεφαλαίο. Για μένα ο έρωτας δεν το έχει σε medium. Βγαίνει μόνο σε XL. Δεν υπάρχει medium στον έρωτα».

Αμέσως μετά λοιπόν την προβολή του αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού ξέσπασε λέγοντας: «Αυτού του είδους η κτητικότητα, η απληστία, το «τα θέλω όλα» θα μπορούσε ενδεχομένως και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες να είναι αποδεκτή. Πολλές φορές οι άνθρωποι λέμε πως τα θέλουμε όλα στη δουλειά μας ή στον έρωτα. Αρκεί αυτό το «τα θέλω όλα» να μη γίνεται με την βία. Αυτή είναι η ειδοπιός διαφορά»

Ζήτησε συγνώμη Ναταλία Γερμανού μετά τις εξελίξεις με τον Λιγνάδη

Πρώτο θέμα στις εκπομπές είναι η συνέντευξη της Λίνας Μενδώνη για τον Δημήτρη Λιγνάδη με παρουσιαστές και δημοσιογράφους, αλλά και καλλιτέχνες να σχολιάζουν το γεγονός. Ανάμεσα τους και η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και τους βιασμούς ανηλίκων, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη.

«Εμένα προσωπικά, αν μου επιτρέπετε, σαν Ναταλία μόνο μπορώ να μιλήσω, μου έλειψαν μόνο δύο λέξεις από τη συνέντευξη τύπου της υπουργού. Οι δύο αυτές λέξεις είναι το: «Ζητώ συγγνώμη».

Θα ήθελα σαν πολίτης αυτής της χώρας, σαν άνθρωπος που έχει παρακολουθήσει θέατρο, σαν άνθρωπος που παρακολουθεί της εξελίξεις, να ακούσω σαν συνέχεια του «εξαπατηθήκαμε», «μας κορόιδεψε με την τέχνη της υποκριτικής». Μου έλειψε ένα «εξαπατήθηκα και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό, ζητώ συγγνώμη»…», είπε αρχικά για την Υπουργό Πολιτισμού.

«Εγώ σαν παρουσιάστρια εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ζητήσω ένα συγγνώμη και ας μην ήξερα όταν κατά καιρούς έχω καλέσει πολλούς καλλιτέχνες και έχω εκφραστεί με μεγαλοστομίες τύπου: «το στολίδι του θεάτρου», «το διαμάντι της τέχνης».

Τώρα που μου τα στέλνετε και τα βλέπω, ντρέπομαι, λυπάμαι πολύ και σας ζητώ συγγνώμη χωρίς να φταίω. Παρ’ όλα αυτά το νιώθω να σας το πω αυτό το «λυπάμαι», οπότε, ιδανικά θα ήθελα να ακούσω κι ένα «συγγνώμη» και από εκείνη».