Δραματική σχολή είχε διώξει Λιγνάδη - Φιλιππίδη μετά από καταγγελίες σπουδαστών

«Εσύ, αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ», είχε πει ο ηθοποιός πάνω σε έκρηξη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δραματική σχολή είχε διώξει Λιγνάδη - Φιλιππίδη μετά από καταγγελίες σπουδαστών

Όπως αποκάλυψε η Real, τον Πέτρο Φιλιππίδη, πριν από 7 χρόνια γνωστή δραματική σχολή τον είχε διώξει, μετά από καταγγελίες σπουδαστών στην διεύθυνση, για ανάγωγες συμπεριφορές και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Όσον αφορά τον Δημήτρη Λιγνάδη εκδιώχθηκε από την ίδια σχολή όπου δίδασκε, έπειτα από διαμαρτυρία ότι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων έκανε συζητήσεις «που αφορούσαν σεξουαλικές αναζητήσεις και εμπειρίες».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε εκδηλώσει κακή και απαξιωτική συμπεριφορά εναντίον πολλών σπουδαστών, που έφταναν σε σημείο να διαμαρτυρηθούν εντονότατα στη διεύθυνση της σχολής, η οποία εν τέλει αποφάσισε να του δείξει την πόρτα της εξόδου, γράφει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Μάλιστα, ακούγεται πως σε μια από τις συχνές «εκρήξεις» του γνωστού ηθοποιού, μπροστά σε όλη την τάξη, προσέβαλε έναν μαθητή λέγοντάς του: «Εσύ, αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ».

Ο σπουδαστής απευθύνθηκε κλαίγοντας στη διεύθυνση της σχολής και εκείνη πήρε την απόφαση να λήξει η συνεργασία τους, αφού ανάλογα παράπονα είχαν διατυπωθεί αρκετές φορές, όπως γράφει η Real. Η αποκάλυψη αυτή ήρθε στη δημοσιότητα μετά την σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα μαρτυρία από γυναίκα - «Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»

Μια νέα σοκαριστική μαρτυρία βγήκε στο φως μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, με μια γυναίκα να «καίει» τον ηθοποιό με την κατάθεση της.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η συγκεκριμένη γυναίκα που γνώριζε για πολλά χρόνια και πολύ καλά τον γνωστό ηθοποιό ήταν αυτή που τον “έκαψε” με την σοακριστική κατάθεση της.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ίδια, όταν ήταν 19 χρονών τον ερωτεύτηκε και έκτοτε πήγαινε συνέχεια στο σπίτι του. Μόλις όμως κατάλαβε τι γινόταν φοβόταν να τα αποκαλύψει γιατί όπως αναφέρει η ίδια ο Δημήτρης Λιγνάδης την απειλούσε πως: “Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα”.

Δημήτρης Λιγνάδης νέα μαρτυρία από γυναίκα