Δημήτρης Λιγνάδης: Η αντίδρασή του όταν του πήραν το κινητό

Βρίσκεται μόνος του στο κελί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Λιγνάδης: Η αντίδρασή του όταν του πήραν το κινητό

Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου και έτσι κρατείται στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ, ενώ βρίσκεται μόνος του σε ένα κελί λόγω των συνθηκών που επικρατούν με τον κορωνοϊό, μέχρι να γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έξω από το κελί του βρίσκεται μόνιμα ένας αστυνομικός.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αναγκάστηκε να παραδώσει το κινητό του ωστόσο μόλις του ζητήθηκε αντέδρασε και αναρωτήθηκε πώς θα μπορεί να επικοινωνεί με τον δικηγόρο του.

Δημήτρης Λιγνάδης σύλληψη

Η απάντηση που πήρε από τους φύλακες, ήταν ότι υπάρχει καρτοκινητό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει πάντα παρουσία κάποιου αστυνομικού.

Σοκαριστικές μαρτυρίες από γείτονες του Λιγνάδη: «Έβλεπα να μπαινοβγαίνουν ανήλικοι μετανάστες»

Σοκάρουν στο δελτίο του ΣΚΑΙ οι μαρτυρίες από τους γείτονες της πολυκατοικίας που μένει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Όπως αποκάλυψαν, μετά την σύλληψη του, καθημερινά μπαινόβγαινε κόσμος, ανάμεσα τους και ανήλικοι μετανάστες.

«Καμιά φορά ακούγαμε φασαρία, αλλά λέγανε ότι κάνουν πρόβες. Έβλεπα κάθε μέρα να μπαινοβγαίνει κόσμος. Ανήλικοι μετανάστες. Σχεδόν σε καθημερινή βάση. Είναι λυπηρό που το λέω. Όταν χτύπαγαν σε εμένα και τους έλεγαν να φύγουν μου έλεγαν ότι ”πάμε στον κ. Λιγνάδη”» είπε χαρακτηριστικά μία κυρία.

Από την άλλη, μητέρα εξομολογήθηκε ότι προσέγγισε την έφηβη κόρη της μέσα στην πολυκατοικία τους.

«Μπήκανε μαζί στην πολυκατοικία. Αυτός μένει στον όγδοο εμείς στον πρώτο. Πήρε το ασανσέρ η κόρη μου ανέβηκε με τα πόδια και της βγήκε μπροστά.

Μετά από χρόνια, την ξαναπλησίασε για τη βοηθήσει με τα μαθήματά της, όπως της είπε: «Προσπάθησε να πλησιάσει και την κόρη μου. Είχε ένα θεματάκι στα μαθήματά της. Δεν ξέρω πως το είχε μάθει αυτός. Και την είχε καλέσει για καφέ. Δεν ξέρω αν εννοούσε στο σπίτι».