Ευτύχης Μπλέτσας - Ηλέκτρα Αστέρη: Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά

Το ανακοίνωσαν με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευτύχης Μπλέτσας - Ηλέκτρα Αστέρη: Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους φαίνεται πως περνάνε ο Ευτύχης Μπλέτσας και η αγαπημένη του Ηλέκτρα Αστέρη μιας και περιμένουν πώς και πώς να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, δύο χρόνια μετά τη γέννηση της πρώτης τους κόρης.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Happy Traveller ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Ευτύχη Μπλέτσα

«Ουσιαστικά όταν τελειωσε ή Κουζίνα της μαμάς το 2008 τότε άρχισαν τα travel vlogs δικής μας παραγωγής που μετεξελιχθηκαν σε @happytravellergr.

Ποια είναι τα points από ολο αυτό το κατεβατό:

1) Χωρίς την καίρια συνδρομή της Ηλέκτρας στο στήσιμο του Project δε θα μπορούσε να έχει την εξέλιξη που είχε. Μπορεί να μην φαίνεται αλλά χωρίς αυτήν happy Traveller δε θα υπήρχε.

2) Κλείσαμε 13 χρόνια με αυτήν την ταξιδιωτική εκπομπή από τπ πολύ ξεκίνημα μέχρι σήμερα. Μετρώντας 220 επεισόδια στον ΣΚΑΙ από το 2015 ως σημερα και χοντρικά αλλά περίπου 150 πιο πριν στο κανάλι μας στο YouTube.

Το ερώτημα τώρα είναι αν θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους δύο επόμενους στόχους μας:

1) Να έχουμε κάνει επεισοδιο σε όλους τους νόμους της Ελλάδας και

2) να έχουμε επισκεφθεί με την εκπομπή 100 χώρες του κόσμου.

Τώρα είμαστε στις 75 και 45 νόμους.

Τι λέτε; το χουμε;

Εγώ λέω πως με τη δική σας στήριξη το χουμε»

Η Ηλέκτρα Αστέρη έκανε ένα σχόλιο, λέγοντας: "Και εγώ έτσι λέω αγάπη μου. Ότι το έχουμε. Έχουμε έναν παραπάνω λόγο".

Ευτύχης Μπλέτσας παιδιά

Πρόκειται για μία ακόμα εγκυμοσύνη στην ελληνική showbiz αφού πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε τη δική της εγκυμοσύνη η Μαρία Ηλιάκη.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ξεσπά κατά του Ευτύχη Μπλέτσα - «Ούτε καν μπαίνει στον κόπο να ελέγξει το...»

Ο Δημήτρης Παπανώτας, με αφορμή ένα επεισόδιο του Happy Traveller, ξέσπασε κατά της εκπομπής αλλά και του Ευτύχη Μπλέτσα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της ταξιδιωτικής εκπομπής κατηγορήθηκε από τον δημοσιογράφο του ALPHA πως μεταφέρει στους τηλεθεατές του λανθασμένες πληροφορίες, γεγονός που εξόργισε τον δεύτερο και ξέσπασε μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου στο Instagram. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες άδειασε και ορισμένα τηλεοπτικά πρόσωπα!

Ο Δημήτρης Παπανώτας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Καλό παιδί ο Ευτύχης, δε λέω… Αλλά μήπως εκεί στον ΣΚΑΪ θα πρέπει λίγο να τον βοηθήσουν να μην εκτίθεται??? Σήμερα λόγω της απεργίας έπαιξαν αρκετά επεισόδια από την εκπομπή του σε επανάληψη. Εγώ είδα δύο. Το πρώτο στον Έβρο. Όπου περήφανος ο Ευτύχης μας έδειξε ένα άγαλμα σε ένα χωριό. Ένας άνθρωπος που πελεκούσε μια μυλόπετρα. Ο λιθόξοος μας εξήγησε ο Ευτύχης!!!! Είχε και ταμπέλα. ΛΙΘΟΞΟΟΣ… Μας πήρε η κοτρώνα στο δόξα Πατρί… Ας του εξηγήσει κάποιος ότι είναι λιθοξόος που σημαίνει ακριβώς αυτό: αυτός που πελεκάει την πέτρα…

Τώρα, απόγευμα, ο Ευτύχης μας ξενάγησε στη Νορβηγία. Όπου με λαχτάρα έτρωγε (είναι λίγο απωθητικό αυτό που όλο κάτι μασουλάει ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ) κέικ με λευκή κρέμα. Και… ω ναι, μας εξήγησε ότι το κέικ λέγεται κέικ με γάλα περιστεριού. Κανένα πρόβλημα ως εδώ. Έρχεται όμως η κοτρώνα. Φυλαχτείτε!!! «Τώρα δεν το κάνουν με γάλα περιστεριού αλλά με γάλα αγελάδας»!!!!!!

Ότι δηλαδή αυτό το παιδί, έχει μαγειρέψει τα πάντα στην τηλεόραση γιατί η προηγούμενη εκπομπή του ήταν «Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ «, έχει ταξιδέψει όλο τον κόσμο… και φευ πιστεύει ότι το περιστέρι είναι θηλαστικό και κατεβάζει γάλα… που κάποιοι το αρμέγουν… Να κλάψω ή να γελάσω? Είναι όλα αυτά επιτρεπτά στην τηλεόραση? Και ποιος είναι τελικά ο ρόλος του… «ανεξάρτητου» ΕΣΡ, αν όχι η διαφύλαξη της γλώσσας και η προστασία μας από τις απίστευτες βλακείες που ακούμε????? Τι εννοούν στο ΕΣΡ «υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος» αν όχι αυτά τα δείγματα πλήρους αμάθειας???

Επαναλαμβάνω. Όλοι δικαιούνται να είναι αδαείς. Δε φταίει ο Ευτύχης. Αν και θα έπρεπε κι αυτός λίγο να το δουλέψει… Φταίει ο ΣΚΑΙ που ούτε βοηθάει έναν αδαή, κατά πως φαίνεται, συνεργάτη του, ούτε καν μπαίνει στον κόπο να ελέγξει το επεισόδιο που θα προβάλλει!!! Πόσο μάλλον όταν παίζει σε χιλιοστή επανάληψη!!!!! Έλεος χριστιανοί!!!!!».

Ο Δημήτρης Παπανώτας ξεσπά κατά του Ευτύχη Μπλέτσα