Φιλαρέτη Κομνηνού για Λιγνάδη: «Θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως κοινός παιδεραστής»

«Γνώριζε τι θα πει "Ύβρις"»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φιλαρέτη Κομνηνού για Λιγνάδη: «Θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως κοινός παιδεραστής»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φιλαρέτη Κομνηνού θέλησε να κάνει μία ανάρτηση και να αναφερθεί στον Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα το έκανε με πολύ βαριές κουβέντες αφού ξεκαθάρισε πως θα μείνει στην ιστορία του θεάτρου ως ένας κοινός παιδεραστής.

Η κορυφαία ηθοποιός έχει δείξει πως δεν χαρίζεται και πως οι αναρτήσεις της ορισμένες φορές μπορούν να γίνουν "καρφιά", όπως αυτή που έκανε κατά της Κοραλίας Καράντη για την δήλωση με τον μετανάστη.

Αυτή τη φορά, η Φιλαρέτη Κομνηνού αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και στη σύλληψή του, με την ίδια να τον ειρωνεύεται για τη στάση που είχε στο θέατρο.

Η ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Έπαιξε ρόλους στο αρχαίο δράμα, γνώριζε τι θα πει Ύβρις: "Όταν κάποιος υπερεκτιμώντας την δύναμη του συμπεριφερόταν με βίαιο και αλαζονικό τρόπο διέπραττε ύβριν, παραβίαζε την ηθική τάξη και προκαλούσε την πτώση του" Υ.Γ Αν φαντάζεται για τον εαυτό του ότι θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως "καταραμένος καλλιτέχνης" πλανάται πλάνην οικτρά. Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Φιλαρέτη Κομνηνού ανάρτηση Λιγνάδης

«Ήταν καιρός να σπάσει το απόστημα»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φιλαρέτη Κομνηνού θέλησε να πάρει θέση για τις καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες μέρες κατά ανθρώπων του χώρου του θεάτρου και τόνισε πως ήταν καιρός να σπάσει το απόστημα και να βγουν όλα στη φόρα.

Η κορυφαία ηθοποιός δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον κόσμο του θεάματος και έτσι τάχθηκε υπέρ των γυναικών που μίλησαν για τις δικές τους περιπέτειες, κάτι που χθες έκανε και η Εβελίνα Παπούλια.

«Μπράβο σε όσους έκαναν την αρχή και μίλησαν!!! Καιρός ήταν...να σπάσει το απόστημα. Το λέει και ο "Άμλετ" στην σκηνή..."Όσο κι αν το κακό το κρύβει ολάκερη η γη, έρχεται πάντα η Ώρα που το φανερώνει στα μάτια των ανθρώπων "Το θυμίζω απλώς σε κάποιους» έγραψε η Φιλαρέτη Κομνηνού, με τον Πάνο Βλάχο, να συμφωνεί.

Φιλαρέτη Κομνηνού Instagram