Νέα καταγγελία για ηθοποιό: «Πήγα σπίτι του και προσπάθησε να με βιάσει»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νέα καταγγελία για ηθοποιό: «Πήγα σπίτι του και προσπάθησε να με βιάσει»

Σοκάρει νέα καταγγελία για πασίγνωστο ηθοποιό που φέρεται να προσπάθησε να βιάσει γυναίκα που είχαν φιλικές σχέσεις.

Στο T-live μίλησε η καταγγέλλουσα και σόκαρε τους παρουσιαστές και τηλεθεατές με την περιγραφή της.

Νέα καταγγελία για πασίγνωστο ηθοποιό

«Γνωριζόμασταν από πριν. Είχα πάει αρκετές φορές στο προηγούμενο σπίτι από αυτό που έγινε η απόπειρα, χωρίς να συμβεί ποτέ τίποτα. Κάναμε παρέα, μιλούσαμε για το θέατρο, για την τέχνη, για τα πάντα, ήμασταν φίλοι. Είχα σχηματίσει την εικόνα ενός ανθρώπου σεμνού, συνεσταλμένου και ταλαντούχου, με τον οποίο δεν είχα πρόβλημα να συζητάω στα πάντα.

Με κάλεσε να πάω στο νέο του σπίτι, μου είπε ότι μετακόμισε και να πούμε τα νέα μας. Πήγα ανυποψίαστη, δεν φοβόμουν κάτι. Με υποδέχτηκε με ρόμπα και εσώρουχα. Δεν με ξένισε αυτό το πράγμα, ήπιαμε έναν καφέ, είπαμε τα νέα μας… Μετά μου πρότεινε να δούμε το υπόλοιπο σπίτι.

Εκεί στην κρεβατοκάμαρα, ξαφνικά με έσπρωξε στο κρεβάτι. Με ακινητοποίησε, προσπάθησε να μου ανεβάσει τη φούστα και να μου κατεβάσει το εσώρουχο. Εγώ ήμουν μπρούμυτα, ένιωσα τη στύση του. Σοκαρίστηκα, προσπαθούσα να ξεφύγω και του έλεγα ότι με πονάει…» είπε μεταξύ άλλων η καταγγέλλουσα ενώ 38χρονος κατήγγειλε επίσης γνωστό ηθοποιό.

νέα καταγγελία για βιασμό

Ετοιμάζεται ένταλμα σύλληψης για ακόμα έναν ηθοποιό

Οι σοκαριστικές εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου δείχνουν να μην έχουν τέλος αφού μόλις πριν από λίγη ώρα, η εκπομπή Πρωινό αποκάλυψε πως ετοιμάζεται ένα νέο ένταλμα σύλληψης για έναν ακόμα γνωστό ηθοποιό με την κατηγορία του βιασμού.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής τόνισε πως η υπόθεση αυτή βρίσκεται στα όρια της παραγραφής και έτσι η εισαγγελία θα τρέξει προκειμένου να συγκεντρώσει τα στοιχεία που χρειάζεται, ενώ σήμερα κατέθεσε στον Εισαγγελέα και ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Υπάρχει έντονα μια φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι επίκειται σύλληψη ενός ακόμα ηθοποιού, ο οποίος παίζει και τώρα στην τηλεόραση, ο οποίος εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση, δηλαδή στου γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ η Λία Κοντοπούλου συμπλήρωσε:

«Υπάρχει μια φημολογία γιατί τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκε μια μήνυση από έναν άνδρα. Κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό στα όρια της παραγραφής. Περίπου πριν από 15 χρόνια. Αυτή την υπόθεση την ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή η εισαγγελία, θα την τρέξει γρήγορα.

Μάλιστα, την έχει αναθέσει στην κρατική ασφάλεια να την ερευνήσει. Δεν αποκλείεται αν υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες που να δείχνουν ότι έχει υπάρξει το αδίκημα του βιασμού και εκεί να έχουμε μια εξέλιξη γρήγορη ενδεχομένως με εντάλματα».

Από τη μεριά του, ο Αλέξης Μίχας σημείωσε: «Συμμετείχε αυτός ο ηθοποιός σε δύο σειρές στο παρελθόν. Συνάδελφοί του έχουν ενημερωθεί για τη φημολογία των τελευταίων ημερών, είναι σοκαρισμένοι. Κάνουν λόγο για έναν ευγενή αλλά παράλληλα εσωστρεφή και κλειστό χαρακτήρα που μέχρι εκείνη τι χρονική στιγμή δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Σοκαρισμένα είναι και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού από το οποίο προβλήθηκε η συγκεκριμένη σειρά».