Κάτια Ταραμπάνκο: «Θα δεχόμουν να παρουσιάσω το My Style Rocks»

Αποκαλύπτει σε ποιες προτάσεις θα ήταν «ανοιχτή»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο: «Θα δεχόμουν να παρουσιάσω το My Style Rocks»

Στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου μίλησε το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor, Κάτια Ταραμπάνκο αποκαλύπτοντας ποιες προτάσεις θα δεχόταν τηλεοπτικά.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, τρώω και σιγά σιγά επανέρχομαι στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι δικό μου, θα ήθελα κάτι το οποίο να μπορώ να το υποστηρίξω για να βγει όσο πιο ειλικρινές και καθαρό γίνεται προς τα έξω. Είτε είναι εκπομπή travel ή οτιδήποτε είναι αυτό και για το My Style Rocks είμαι μέσα».

Ενώ συμπλήρωσε: «Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά και στην δουλειά και στην υγεία μου, δόξα τον θεό είμαι πολύ καλά». Βγαίνοντας από το Survivor η παίκτρια, αποκάλυψε πως δεχόταν απειλές για την ζωή της.

Κάτια Ταραμπάνκο για Περικλή: «Κανονίζαμε μαζί δουλειές, έπεσα από τα σύννεφα»

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έπεσε από τα σύννεφα με την συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου καθώς όσο καιρό ήταν μέσα στο Survivor οι δυο τους συζητούσαν και κανόνιζαν μαζί δουλειές.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, για το πρόβλημα που αντιμετώπισε και την ανάγκασε να αποχωρήσει οικειοθελώς ενώ απάντησε και στις φήμες που την θέλουν να παρουσιάζει τον νέο κύκλο του My Style Rocks.

«Είμαι πολύ καλύτερα, δεν είμαι 100% ακόμα η Κάτια που ήμουν παλιά αλλά αισθάνομαι καλύτερα. Θα με ενδιέφερε η παρουσίαση. Αν μάθετε κάτι για το My Style Rocks, να με πάρετε τηλέφωνο. Τα επεισόδια με εμένα δεν τα εχω δει ακόμα αλλά αυτά που παίζονται τώρα τα βλέπω κανονικά.

Ο Περικλής αποτελεί μία έκπληξη. Όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι τα λεγαμε γενικά. Του έλεγα ότι από τους άνδρες έχει κάνει το καλύτερο σώμα και κανονίζαμε μαζί δουλειές για όταν θα βγαίναμε έξω. Μπορεί εγώ να έχασα κάτι, καλό θα ήταν οι χαρακτηρισμοί να λείπουν γιατί καταγράφονται από τις κάμερες. Πλέον δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στην πείνα, είναι και στον άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.