Λεωνίδας Κακούρης: «Για κάποιους από αυτούς είχαμε ακούσει κάποιες φήμες ή ψιθύρους»

«Νιώθω ένα μούδιασμα και ένα σφίξιμο στο στομάχι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κακούρης: «Για κάποιους από αυτούς είχαμε ακούσει κάποιες φήμες ή ψιθύρους»

Ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Ειδικές δυνάμεις, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταιγιστικές εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά Άγριες Μέλισσες δηλώνει μουδιασμένος για όλα όσα ακούγονται λέγοντας πως με τους περισσότερους από αυτούς που κατηγορούνται έχει συνεργαστεί.

«Νιώθω ένα μούδιασμα και ένα σφίξιμο στο στομάχι. Για κάποιους από αυτούς είχαμε ακούσει κάποιες φήμες ή ψιθύρους. Από τη στιγμή που έχεις ακούσει κάτι μέχρι να φτάσεις να δεις στην τηλεόραση ένας άνθρωπο να συλλαμβάνεται υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση».

Ο Λεωνίδας Κακούρης μεταξύ άλλων, αναφέρει πως τα νέα παιδιά αν και βλέπουν κάποια παραβατική συμπεριφορά σε κάποια θεατρική παράσταση δεν μπορούν να αντιδράσουν και πρέπει κάποιος να τα προστατέψει. Οι λόγοι που δεν αντιδρούν στην παραβατική συμπεριφορά είναι η «ψυχολογική βία, η χειραγώγηση, η εξουσία. Η χρήση εξουσίας θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

Ο ηθοποιός όπως είπε δεν θέλησε να μιλήσει αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή σε συγκεκριμένα πρόσωπα γιατί οι υποθέσεις έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

«Δεν γνωρίζαμε, είχαμε ακούσει φήμες, ίσως κάποιοι γνώριζαν. Οι περισσότεροι δεν γνώριζαν και κυρίως δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει».

Λεωνίδας Κακούρης: «Του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκκαλιές νεαρών παιδιών»

Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Λεωνίδας Κακούρης για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Άγριες Μέλισσες, μιλάει για ένας κτήνος, για ένα τέρας που έσταξε φαρμάκι σε εκατοντάδες ψυχές.

«Με τις «ευλογίες» πολλών , για πάνω από 30 χρόνια, το «ανίερο» τέρας , «μαγάρισε» την Ποίηση και το Θέατρο για να κάνει ψωνιστηρι και το ψώνιο του. Έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του.

«Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκκαλιές νεαρών παιδιών μέχρι να ραγίσουν και ύστερα να σπάσει όποια ήθελε.

«Γιατί; Γιατί μπορούσε! Ο Χρίστος πάλεψε...Με το σώμα αλλά κυριως με τον πιο ύπουλο εχθρό. Το μολυσμένο μυαλό ενός αδίστακτου σαδιστή...Και το νίκησε. Ίσως κάποια άλλα παιδιά...δεν τα κατάφεραν».

Λεωνίδας Κακούρης για καταγγελίες κατά Λιγνάδη