Πάνος Βλάχος: Η αιχμηρή ανάρτηση για την υπόθεση Λιγνάδη

«Όποιος κάνει ακόμα ότι δεν καταλαβαίνει έχει ήδη πάρει θέση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάνος Βλάχος: Η αιχμηρή ανάρτηση για την υπόθεση Λιγνάδη

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πάνος Βλάχος θέλησε να κάνει μία νέα αιχμηρή ανάρτηση για το θέμα των καταγγελιών και συγκεκριμένα για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και της Λίνας Μενδώνη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός από την πρώτη κιόλας μέρα που ξέσπασαν οι καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, έχει σταθεί στο πλευρό των θυμάτων. Μάλιστα, η ανάρτηση που είχε κάνει μετά την εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου ήταν απλά συγκλονιστική.

Έτσι, αυτή τη φορά ο Πάνος Βλάχος αναφέρθηκε σε όλους αυτούς που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι φέρεται να συμβαίνει με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ανάρτηση του Πάνου Βλάχου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Όποιος κάνει ακόμα ότι δεν καταλαβαίνει έχει ήδη πάρει θέση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάνος Βλάχος στον λογαριασμό του στο Instagram.

Πάνος Βλάχος Δημήτρης Λιγνάδης

Φιλαρέτη Κομνηνού για Λιγνάδη: «Θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως κοινός παιδεραστής»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φιλαρέτη Κομνηνού θέλησε να κάνει μία ανάρτηση και να αναφερθεί στον Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα το έκανε με πολύ βαριές κουβέντες αφού ξεκαθάρισε πως θα μείνει στην ιστορία του θεάτρου ως ένας κοινός παιδεραστής.

Η κορυφαία ηθοποιός έχει δείξει πως δεν χαρίζεται και πως οι αναρτήσεις της ορισμένες φορές μπορούν να γίνουν "καρφιά", όπως αυτή που έκανε κατά της Κοραλίας Καράντη για την δήλωση με τον μετανάστη.

Αυτή τη φορά, η Φιλαρέτη Κομνηνού αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και στη σύλληψή του, με την ίδια να τον ειρωνεύεται για τη στάση που είχε στο θέατρο.

Η ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Έπαιξε ρόλους στο αρχαίο δράμα, γνώριζε τι θα πει Ύβρις: "Όταν κάποιος υπερεκτιμώντας την δύναμη του συμπεριφερόταν με βίαιο και αλαζονικό τρόπο διέπραττε ύβριν, παραβίαζε την ηθική τάξη και προκαλούσε την πτώση του" Υ.Γ Αν φαντάζεται για τον εαυτό του ότι θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως "καταραμένος καλλιτέχνης" πλανάται πλάνην οικτρά. Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Φιλαρέτη Κομνηνού ανάρτηση Λιγνάδης