Μάρτυρας υπόθεσης Λιγνάδη: «Ένα ανήλικο θύμα του είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας»

Η 40χρονη μάρτυρας είχε σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι το 2016

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μάρτυρας υπόθεσης Λιγνάδη: «Ένα ανήλικο θύμα του είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας»

Οι καταθέσεις κατά του Δημήτρη Λιγνάδη ολοένα και πληθαίνουν με τελευταία αυτή μιας 40χρονης που κατέθεσε πως ένα ανήλικο θύμα του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Στο Πρωινό, ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε ένα απόσπασμα από την κατάθεση της γυναίκας στην υπόθεση Λιγνάδη. Η μάρτυρα τόνισε πως όσο καιρό διατηρούσε σχέση με τον ηθοποιό έβλεπε ανήλικα παιδιά να επισκέπτονται το σπίτι του και πως ένα από αυτά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

«Αυτό το παιδί τότε, το είχε φέρει τον Αύγουστο του 2004 στην Πάρο, όταν και την επισκέφθηκε μάλιστα την ίδια ημέρα που έφθασαν ήρθε με το ανήλικο παιδί να με δει σε μια ερημική παραλία που ήμουν μαζί με τα ξαδέλφια μου και εκεί έκανε γυμνός μπάνιο μαζί με τον ανήλικο, ενώ τα ξαδέλφια μου έφυγαν γιατί δεν τους άρεσε το θέαμα.

Εγώ έμεινα με μια φίλη και τότε κατάλαβα ότι τσακώθηκε ο Λιγνάδης με τον ανήλικο πάρα πολύ. Μετά από λίγο ο ανήλικος μου εκμυστηρεύθηκε ότι δεν είναι 19 ετών όπως τον παρουσίαζε ο Λιγνάδης αλλά μόνο 16-17 ετών και πάει ακόμη σχολείο. Μετά από αυτό ένιωσα αποτροπιασμό».

Όπως ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός στο Πρωινό, η μάρτυρας, το 2016 επικοινώνησε με τον Λιγνάδη ο οποίος της είπε ότι είναι ερωτευμένος και της έδωσε να μιλήσει με ένα παιδί και τότε η γυναίκα σοκαρισμένη του είπε: «Είσαι παιδόφιλος και δεν θέλω καμία επαφή μαζί σου» και εκείνος αργότερα την απείλησε. Την υπόθεση θυμίζουμε πως έχει αναλάβει πλέον ο Αλέξης Κούγιας.

Οι νέες αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως για την υπόθεση Λιγνάδη

Αλέξης Κούγιας: «Κατέρρευσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η λαμπερή εικόνα του Δημήτρη Λιγνάδη»

Ο Αλέξης Κούγια βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Δημήτρη Λιγνάδη για την υπεράσπιση του στις κατηγορίες για βιασμό κατεξακολούθηση, μετά την παραίτηση του κ. Γεωργουλέα.

Ο δικηγόρος, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου αποκάλυψε πως προέκυψε και ανέλαβε την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

«Ο κ. Λιγνάδης τηλεφώνησε στο γραφείο και ακολούθως τηλεφώνησε και ο αδερφός του και μια συνάδελφος από το Λονδίνο η οποία είναι στενό τους περιβάλλον, ζήτησε να τους συναντήσω και το υποσχέθηκα. Είχαμε μια σπουδαία συζήτηση για πολύ ώρα. Όταν υπερασπίζεσαι έναν άνθρωπο, πρέπει να γνωρίζεις ποιος είναι αυτός», είπε μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας, του οποίου απειλούν την οικογένεια.