Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μέλος του ΣΕΗ: «Συστήνω στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ψυχραιμία»

Νέες εξελίξεις

Μέλος του ΣΕΗ: «Συστήνω στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ψυχραιμία»
News 23.02.2021 15:07
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας, μέλος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και απευθύνθηκε στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την ανοιχτή επιστολή που έστειλε στο σωματείο.

«Έχω να συστήσω στον συνάδελφό μου τον Κωνσταντίνο ψυχραιμία. Όπως όλοι ξέρουμε το ΣΕΗ είναι ένα συλλογικό όργανο, το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται τα 5.000 μέλη του. Αν θέλει ο Κωνσταντίνος, αν πιστεύει ότι φωτογραφήθηκε και στοχοποιήθηκε μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στο Σωματείο να το συζητήσουμε.

Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων. Αλλά, παρόλα αυτά, αν θέλει να το κάνουμε έτσι, ας περιμένει την επόμενη ανακοίνωσή μας. Έχουμε διοικητικό συμβούλιο σήμερα το απόγευμα θα απαντήσουμε. Αλλά συνιστώ ψυχραιμία», είπε αρχικά ο κ. Ζαχαρέας και συνέχισε:

«Δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση, να μπει στο κάδρο. Ο καθένας αυτά που συμβαίνουν τα μεταφράζει με το δικό του προσωπικό κώδικα. Εμείς δεν είχαμε καμία πρόθεση να θίξουμε τον Κωνσταντίνο. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, έχουμε συνεδρίαση το απόγευμα και θα απαντήσουμε στον Κωνσταντίνο. Η πόρτα του σωματείου είναι ανοιχτή και μπορεί να έρθει να τα συζητήσουμε. Το ΣΕΗ είναι θεσμικό όργανο».

Σπύρος Μπιμπίλας για Μαρκουλάκη: «Απέχει χρόνια από το ΣΕΗ, να έρθει να το συζητήσουμε»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή T-Live και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στο ΣΕΗ και στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη μετά από την ανακοίνωση που εκδόθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ θέλησε να απαντήσει στην ανοιχτή επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, μέσα από την οποία ο ηθοποιός εξηγεί ότι στοχοποιήθηκε και κατηγορήθηκε πως συγκαλύπτει τον Δημήτρη Λιγνάδη, συσχετίζοντας τη φιλία τους με τις κατηγορίες που υπάρχουν για τον σκηνοθέτη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε πως υπήρξαν ατοπήματα και από τις δύο μεριές και πως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα έπρεπε να επισκεφθεί το ΣΕΗ για να λύσουν το θέμα που δημιουργήθηκε.

μπιμπίλας κατά του μαρκουλάκη

«Ζούμε σκληρές και οδυνηρές μέρες και πάρα πολύ σημαντικές για εμάς στο ΣΕΗ που αυτή τη στιγμή βάλλεται πανταχόθεν και δεν ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει αυτό το πράγμα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου που συμβαίνει.

Εάν κάτι έχει στεναχωρήσει τον Κωνσταντίνο, ενώ είπαμε ότι μπορεί να έγινε κι ένα μικρό φάουλ μέσα σε αυτή την τετρασέλιδη δικιά μας ανακοίνωση που βεβαίως χτυπάει πρόσωπα και πράγματα και ήταν αποτέλεσμα πλειοψηφίας», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ καταλαβαίνω τη συναισθηματική του φόρτιση, την υποκειμενική του άποψη πάνω στο πώς αναγιγνώσκει κανείς μια ανακοίνωση, αλλά θα ήθελα να τονίσω ότι αν έγινε ένα μικρό φάουλ από εκεί, έγινε ένα άλλο μεγαλύτερο φάουλ από αλλού… Εάν οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες λένε διάφορες πληροφορίες, οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες δημιουργούν εντυπώσεις.

Και γι’ αυτό θα παρακαλέσω το φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που τον ξέρω από παιδί, να αφήσουμε στην άκρη τα φάουλ τα δικά μας, τα φάουλ τα δικά του, τα φάουλ της κυβέρνησης, τα φάουλ της κυρίας Μενδώνη, να έρθει στο σωματείο του που έχει πάρα πολλά χρόνια να έρθει, να μιλήσουμε, να συναποφασίσουμε ορισμένα πράγματα και να μην απέχει.

Πολλοί ηθοποιοί απείχαν όλα αυτά τα χρόνια, όλοι οι άνθρωποι σαν τον Κωνσταντίνο δεν ψήφιζαν, απείχαν και δεν πλήρωναν ούτε τις συνδρομές τους. Καλώ το φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να έρθει να τα βρούμε, να αφήσουμε στη μπάντα τα φάουλ και να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα των ηθοποιών που πεινάνε, αυτό έχει σημασία για μένα», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξέσπασμα Μπουρδούμη κατά Μαρκουλάκη: «Καλύτερα να σιωπήσεις»

"Λύγισε" ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - «Μου στέλνουν να πάθω καρκίνο»

Share