Γιάννης Μόρτζος: «Ο Λιγνάδης είναι ''φυτευτός'' υπάρχει κλίκα στο Εθνικό Θέατρο»

Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί για τον καταγγελλόμενο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιάννης Μόρτζος: «Ο Λιγνάδης είναι ''φυτευτός'' υπάρχει κλίκα στο Εθνικό Θέατρο»

Ο Γιάννης Μόρτζος μίλησε στον ΣΚΑΙ και χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη ως «φυτευτό» στον Εθνικό Θέατρο και αναφέρει πως υπάρχουν κι άλλοι στην κλίκα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μόρτζου

«Δεν ήταν ποτέ ο «σούπερ-πρωταγωνιστής», διορίστηκε με μη κανονικό τρόπο, «φυτευτός», πράγμα που δημιούργησε υποψίες, πρόσθεσε ο Γιάννης Μόρτζος συμπληρώνοντας «ενός κακού, μύρια έπονται».

«Πίσω από αυτόν το διορισμό, κάποιοι κρύβονται. Τώρα, ποιοι είναι αυτοί, δε μπορώ να πω. Απλά μπορώ να υποθέσω. Είχε πλάτες. Εγώ λέω κλίκα. Υπάρχει μια κλίκα χρόνια τώρα, η οποία νέμεται τα του Εθνικού Θεάτρου και αυτή η κλίκα διορίζει όποτε θέλει και παύει όποτε θέλει» συνέχισε σε υψηλούς τόνους.

Όπως ανέφερε, ο κ. Λιγνάδης ήταν «πανταχού παρών» και δίπλα του είχε κάποιους «φίλους». «Αυτοί οι φίλοι του, οι συνεργάτες του θα έπρεπε να πουν έγκαιρα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το οποίο είναι πολύ σοβαρό, το οποίο τώρα ξεφυτρώνει και βρωμάει ο τόπος» υπογράμμισε ενώ νωρίτερα ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη δήλωσε πως λέγονται χοντροκομμένα ψέματα.

λιγνάδης γιάννης μορτζος

Αδερφός Δημήτρη Λιγνάδη - «Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν»

O Γιάννης Λιγνάδης, αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις μετά τη σύλληψη του πασίγνωστου ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ο ίδιος εξήγησε πως έχει τυπικές επαφές με τον αδερφό του και πως θα βγει να κάνει αναλυτικές δηλώσεις όταν ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα.

«Αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη. Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω. Όχι τώρα όμως. Νομίζω οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά, όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές-που λένε-ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή. Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν. Τον Δημήτρη τον είδα. Είμαστε σε τυπική επαφή. Μου λέει για τα χρειώδη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λιγνάδης.