Εβελίνα Παπούλια κατά ΣΕΗ: «Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας»

Αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Εβελίνα Παπούλια κατά ΣΕΗ: «Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας»

Η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε ανοιχτά την συμπαράσταση της στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη μετά την ανοιχτή επιστολή του ηθοποιού προς το ΣΕΗ για στοχοποίηση του ονόματος του σε συγκάλυψη εγκλημάτων.

Η ανάρτηση της Εβελίνας Παπούλια

«Παρακαλώ πολύ για να μπορούμε να #eimasteoloimazi καλό θα ήταν να τιμούμε αυτό που συνυπογράφουμε. Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας και υποστηρικτές το #metoo. Αν κάποιος πέσει σε λεκτικό ατόπημα καλό θα είναι πρώτα να σκεφτόμαστε ότι δεν το έκανε από κακή πρόθεση και μετά να επικοινωνούμε κατιδίαν μαζί του. Δεν θεωρώ πρέπον οι συνάνθρωποι- συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού !

Με αυτόν τον τρόπο δεν φαντάζουμε καλύτεροι από τους θύτες και από τους ανθρώπους που ασκούν λεκτική βία.
Θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αν θελουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία με ίσα δικαιώματα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Το ΣΕΗ είναι η οικογένεια όλων μας. Πόσο μάλλον ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δείξει έντονα το αίσθημα της συναδελφικότητας»

εβελίνα παπούλια κατά του σεη για μαρκουλάκη

Μέλος του ΣΕΗ: «Συστήνω στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ψυχραιμία»

Ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας, μέλος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και απευθύνθηκε στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την ανοιχτή επιστολή που έστειλε στο σωματείο.

«Έχω να συστήσω στον συνάδελφό μου τον Κωνσταντίνο ψυχραιμία. Όπως όλοι ξέρουμε το ΣΕΗ είναι ένα συλλογικό όργανο, το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται τα 5.000 μέλη του. Αν θέλει ο Κωνσταντίνος, αν πιστεύει ότι φωτογραφήθηκε και στοχοποιήθηκε μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στο Σωματείο να το συζητήσουμε.

Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων. Αλλά, παρόλα αυτά, αν θέλει να το κάνουμε έτσι, ας περιμένει την επόμενη ανακοίνωσή μας. Έχουμε διοικητικό συμβούλιο σήμερα το απόγευμα θα απαντήσουμε. Αλλά συνιστώ ψυχραιμία», είπε αρχικά ο κ. Ζαχαρέας και συνέχισε:

«Δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση, να μπει στο κάδρο. Ο καθένας αυτά που συμβαίνουν τα μεταφράζει με το δικό του προσωπικό κώδικα. Εμείς δεν είχαμε καμία πρόθεση να θίξουμε τον Κωνσταντίνο. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, έχουμε συνεδρίαση το απόγευμα και θα απαντήσουμε στον Κωνσταντίνο. Η πόρτα του σωματείου είναι ανοιχτή και μπορεί να έρθει να τα συζητήσουμε. Το ΣΕΗ είναι θεσμικό όργανο».