Κλέων Γρηγοριάδης: «Έχει βουίξει ο τόπος πως ο Λιγνάδης έχει παιδεραστικές τάσεις»

Η ανάρτηση του στα social media

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κλέων Γρηγοριάδης: «Έχει βουίξει ο τόπος πως ο Λιγνάδης έχει παιδεραστικές τάσεις»

Ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης με αφορμή της σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε μια ανάρτηση στα Social Media και αποκάλυψε πως ήταν γνωστό στο χώρο του θεάτρου πως είχε παιδεραστικές τάσεις.

Η ανάρτηση του Κλέων Γρηγοριάδη

«Είμαι σ’ αυτό τον χώρο 35 χρόνια. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις. Έχει βουίξει ο τόπος! Δε λέω, ότι θα έπρεπε να τον δικάσουμε χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες.

Λέω όμως ότι ένας πρωθυπουργός και ένας υπουργός δεν διαλέγει αυτόν από εκατοντάδες υποψήφιους, για να τον κάνει καλλιτεχνικό διευθυντή της πιο σημαντικής κρατικής σκηνής της πατρίδας μας. Και εκεί υπάρχει πρόβλημα» δήλωσε ο ηθοποιός και βουλευτής του κόμματος Μέρα25.

Και πρόσθεσε: «Και δεύτερο πρόβλημα είναι όταν πια υπάρχουν καταγγελίες ανθρώπων –απλά δεν έχει πάει κάποιος στον εισαγγελέα- στο σωματείο μας ότι είχαν βιαστεί όσο ήταν ανήλικοι και η υπουργός και ο πρωθυπουργός κώφευαν. Έλεγαν ότι είμαστε κράτος δικαίου, έτσι είναι τα κράτη δικαίου;» είπε ο ηθοποιός ενώ νωρίτερα ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη δήλωσε πως λέγονται χοντροκομμένα ψέματα.

λιγνάδης κλέων γρηγοριάδης

Γιάννης Μόρτζος: «Ο Λιγνάδης είναι ''φυτευτός'' υπάρχει κλίκα στο Εθνικό Θέατρο»

Ο Γιάννης Μόρτζος μίλησε στον ΣΚΑΙ και χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη ως «φυτευτό» στον Εθνικό Θέατρο και αναφέρει πως υπάρχουν κι άλλοι στην κλίκα.

«Δεν ήταν ποτέ ο «σούπερ-πρωταγωνιστής», διορίστηκε με μη κανονικό τρόπο, «φυτευτός», πράγμα που δημιούργησε υποψίες, πρόσθεσε ο Γιάννης Μόρτζος συμπληρώνοντας «ενός κακού, μύρια έπονται».

«Πίσω από αυτόν το διορισμό, κάποιοι κρύβονται. Τώρα, ποιοι είναι αυτοί, δε μπορώ να πω. Απλά μπορώ να υποθέσω. Είχε πλάτες. Εγώ λέω κλίκα. Υπάρχει μια κλίκα χρόνια τώρα, η οποία νέμεται τα του Εθνικού Θεάτρου και αυτή η κλίκα διορίζει όποτε θέλει και παύει όποτε θέλει» συνέχισε σε υψηλούς τόνους.

Όπως ανέφερε, ο κ. Λιγνάδης ήταν «πανταχού παρών» και δίπλα του είχε κάποιους «φίλους». «Αυτοί οι φίλοι του, οι συνεργάτες του θα έπρεπε να πουν έγκαιρα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το οποίο είναι πολύ σοβαρό, το οποίο τώρα ξεφυτρώνει και βρωμάει ο τόπος» υπογράμμισε.

γιάννης μόρτζος κατά λιγνάδη