Νέα καταγγελία για τον Δημήτρη Λιγνάδη - «Με κακοποίησε όταν ήμουν 17 χρονών»

Κατάθεση φωτιά για τον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα καταγγελία για τον Δημήτρη Λιγνάδη - «Με κακοποίησε όταν ήμουν 17 χρονών»

Το απόγευμα της Τρίτης, μια νέα καταγγελία κατά του Δημήτρη Λιγνάδη βγήκε στο φως της δημοσιότητας, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Ράνια Τζίμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Άννας Κανδύλη, ένας άνδρας ηλικίας 23 σήμερα ετών αποκάλυψε πως σε ηλικία 17 ετών δέχτηκε κακοποίηση και βίαιη συμπεριφορά από τον Δημήτρη Λιγνάδη όταν είχε βρεθεί μαζί του στην Επίδαυρο.

Νέα καταγγελία για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως: «Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο στην Επίδαυρο. Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και φορούσα μόνο ένα σορτσάκι και το εσώρουχο μου. Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου. Ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ και με κακοποίησε». Να υπενθυμίσουμε πως την υπόθεση του ηθοποιού την έχει αναλάβει πλέον ο Αλέξης Κούγιας!

Αδερφός Δημήτρη Λιγνάδη - «Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν»

O Γιάννης Λιγνάδης, αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις μετά τη σύλληψη του πασίγνωστου ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ο ίδιος εξήγησε πως έχει τυπικές επαφές με τον αδερφό του και πως θα βγει να κάνει αναλυτικές δηλώσεις όταν ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα.

«Αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη. Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω. Όχι τώρα όμως. Νομίζω οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά, όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές-που λένε-ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή. Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν. Τον Δημήτρη τον είδα. Είμαστε σε τυπική επαφή. Μου λέει για τα χρειώδη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λιγνάδης.