Χριστίνα Μπόμπα: Τι τρέχει με την υγεία της εγκυμονούσας;

Τα μπες βγες στον νοσοκομείο στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Μπόμπα: Τι τρέχει με την υγεία της εγκυμονούσας;

Καρδιοχτύπησαν εις διπλούν τις προηγούμενες μέρες, αφού ισάριθμες φορές πέρασε την πόρτα του νοσοκομείου η Χριστίνα Μπόμπα με έντονους πόνους. Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν στο πλευρό της όλη την εβδομάδα και δεν έφυγε δευτερόλεπτο, αφού ακόμα και τα βράδια προτιμούσε να κοιμάται στον καναπέ του νοσοκομείου, παρά να επιστρέψει μόνος στο σπίτι, μακριά απ' τη σύζυγό του.

Πέρα απ' την υγεία της, αγωνιούσαν για την πορεία της εγκυμοσύνης της, αφού κυοφορεί δίδυμα κορίτσια στον έκτο μήνα. Παρηγοριά, ο έρωτάς τους, αφού ο παρουσιαστής της «Φάρμας» έφερνε δώρα στην αγαπημένη του, με εκείνη να του χαμογελάει γλυκά κατά την ανάρρωσή της. Τέλος καλό, όλα καλά, αφού τα δύσκολα πέρασαν και το ζευγάρι πήρε εξιτήριο, για να επιστρέψει στη θαλπωρή του σπιτιού του. Έπειτα από αυτή τη σύντομη περιπέτεια, και ο Σάκης θα επιστρέψει στα γυρίσματα για το reality του ΑΝΤ1, (δείτε εδώ τους 14 παίκτες) καθώς είχε ζητήσει άδεια για όσο καιρό νοσηλευόταν η Χριστίνα.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Τι τρέχει με την υγεία της Χριστίνας

Χριστίνα Μπόμπα νοσοκομείο

Προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους τα δύσκoλα και να κοιτάνε με αισιοδοξία μπροστά... Η αλήθεια είναι ότι οι δυο συνεχόμενες εισαγωγές της Χριστίνας στο μαιευτήριο έγιναν προληπτικά και για δική της ασφάλεια, μετά τους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα, όμως, παρ' όλα αυτά εκείνη κάνει υπμονή και το μόνο που την νοιάζει είναι να περάσουν τα δύσκολα ώστε να σφίξει στην αγκαλιά τις πριγκίπισσες της...

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!