Έκρηξη μεταξύ Κούγια και Χατζηνικολάου - «Αφήστε με να ολοκληρώσω!»

«Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έκρηξη μεταξύ Κούγια και Χατζηνικολάου - «Αφήστε με να ολοκληρώσω!»

Το βράδυ της Τρίτης, ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Αρχικά, ο γνωστός δικηγόρος και ποινικολόγος που υποστηρίζει πως ο πελάτης του είναι αθώος, έκανε λόγο για ένα ρεπορτάζ το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο ήταν προσβλητικό, δείχνοντας έντονα την ενόχληση του.

Έκρηξη μεταξύ Κούγια και Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απευθυνόμενος έπειτα στους συνεργάτες του είπε: «Σας παρακαλώ θερμά μη μου μιλάτε στο ακουστικό για να ακούω τον κ. Κούγια!»

Έτσι λοιπόν, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε δύο ανώνυμες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μεταδόθηκαν στο ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων, τα οποία βέβαια χαρακτήριζαν τον ίδιο ως η «ντροπή της νομικής επιστήμης:

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής και της απόφασής μου να υπερασπιστώ τον κ. Λιγνάδη. Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;» δήλωσε ο δικηγόρος.

Έτσι, ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε πως το ρεπορτάζ είχε δύο ελαφρυντικά: Αρχικά είναι ένα δημόσιο υλικό και δεύτερον συμπεριλαμβανόταν και η απάντηση του Αλέξη Κούγια, αλλά και του γιου του.

Πάραυτα, ο δικηγόρος είχε την τάση να διακόπτει συνεχώς τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο, κάτι που φάνηκε να τον εξοργίσει: «Αφήστε με να ολοκληρώσω! Εγώ σας άκουσα».

Αλέξης Κούγιας για Λιγνάδη: «Ο δυστυχής εντολέας μου καταστράφηκε ως άνθρωπος αλλά θα αθωωθεί»

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Live News και ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός δικηγόρος είπε αρχικά: «Η υπόθεση αυτή δεν ξεκίνησε με μια καταγγελία στην αστυνομία, ο ένας μηνυτής είναι μόνιμος κάτοικος Σουηδίας και ο άλλος ένας Αιγύπτιος που λέει ότι κατ’επανάληψη συνευρίσκετο με τον κ. Λιγνάδη».

Αλέξης Κούγια για Λιγνάδη

Αμέσως μετά, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν πρόλαβε να αρθρώσει λέξη, όταν ξαφνικά βρέθηκε κατηγορούμενος και κεντρικό πρόσωπο στα κανάλια.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού είπε επίσης ότι έχει υποψίες για σκευωρία: «Πήρα τη δικογραφία η οποία περιλαμβάνει μόνο 4-5 σελίδες και κάποιες καταθέσεις μιας κυρίας 40 ετών».

Ταυτόχρονα, για τους δύο μηνυτές, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι είναι «ακραίοι ομοφυλόφιλοι» τονίζοντας πως «τα θύματα σύχναζαν σε στέκια ομοφυλόφιλων και πήγαιναν σε ξένα σπίτια». Αναφέρθηκε και στην Έλενα Ακρίτα η οποία «πήγε να εμπλέξει τον κ. Μαρκογιαννάκη στην υπόθεση Γιακουμάκη. Οι άνθρωποι που χωρίς κόστος λένε ότιδηποτε έχω μαθει να τους βλέπω με πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα».

Τέλος, ο Κούγιας δήλωσε: «Ο δυστυχής εντολέας μου καταστράφηκε ως καλλιτέχνης και άνθρωπος, θα πάρει αποζημιώσεις από τα ΜΜΕ για τον διασυρμο της προσωπικότητάς του και τον κλονισμό του τεκμηρίου αθωωότητας».