Γειτόνισσα Λιγνάδη: «Τον είδα αιμόφυρτο ενώ περίμενε το ασθενοφόρο»

Όταν ο ηθοποιός είχε δεχτεί πολλαπλές μαχαιριές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γειτόνισσα Λιγνάδη: «Τον είδα αιμόφυρτο ενώ περίμενε το ασθενοφόρο»

Το πρωί της Τετάρτης, μια γειτόνισσα του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και αναφέρθηκε σε ένα γεγονός, κατά το οποίο ο ηθοποιός και σκηνοθέτης περίμενε το ασθενοφόρο όντας αιμόφυρτος.

Το 2002 λοιπόν ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι και ο ίδιος είχε κατέβει από το σπίτι γεμάτος αίματα και κατευθύνθηκε στην πλατεία προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, με το ασθενοφόρο λίγο αργότερα να φτάνει.

Γειτόνισσα Λιγνάδη για ένα περιστατικό που ήταν αιμόφυρτος

Η συγκεκριμένη γυναίκα τον χαρακτήρισε αρχικά ως έναν ήσυχο άνθρωπο, ενώ αμέσως μετά ανέφερε πως υπήρχε έντονη κινητικότητα στο σπίτι του, αλλά πίστευαν ότι επειδή ήταν αρκετά γνωστός ηθοποιός, το σπίτι του θα ήταν κέντρο διερχομένων από αντίστοιχους ηθοποιούς αλλά και παιδιά.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο αν είχαν υποψιαστεί οι υπόλοιποι γείτονες όλα αυτά που αποκαλύφθηκε, η ίδια υποστήριξε πως όλοι έπεσαν από τα σύννεφα. Χθες, ωστόσο, αποκαλύφθηκε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης το 1984 είχε δεχτεί μήνυση για ασέλγεια σε 14χρονο παιδί.

Ξέσπασε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη: «Ζητώ από τα κανάλια να σεβαστούν την οικογένεια μου»

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης ξέσπασε για όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα με τον αδερφό του και που έχουν βάλει την οικογένεια του στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

«Αντιλαμβανόμενος το ζωηρό ενδιαφέρον των Μέσων της Ενημέρωσης για την επικαιρότητα που τις τελευταίες εβδομάδες έχει στραμμένο το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του αδελφού μου Δημήτρη Λιγνάδη και επικαλούμενος τα στοιχειώδη δικαιώματα του ιδιωτικού βίου, τα οποία διασφαλίζει η ελληνική νομοθεσία,

ζητώ από τους δημοσιογράφους και τα συνεργεία των τηλεοπτικών καναλιών να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή και να μην την παρενοχλούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, με επισκέψεις στην οικία μου, την οικία της κατάκοιτης μητέρας μου, με επανειλημμένες κλήσεις στα τηλέφωνα των μελών της οικογένειάς μου (συμπεριλαμβανομένης και της ανήλικης κόρης μου) και με άλλες φορτικές ενέργειες. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση». Να θυμίσουμε πως αυτή τη στιγμή στον εισαγγελέα καταθέτει ο Πασχάλης Τσαρούχας.

αδερφός δημήτρη λιγνάδη