Στον εισαγγελέα οι δικηγόροι του Νίκου Σ.: «Είναι έτοιμος να καταθέσει τα πάντα»

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στον εισαγγελέα οι δικηγόροι του Νίκου Σ.: «Είναι έτοιμος να καταθέσει τα πάντα»

Οι δικηγόροι του Νίκου Σ. ο οποίος πρώτος κατήγγειλε τον Δημήτρη Λιγνάδη έφτασαν σήμερα στον εισαγγελέα και κατέθεσαν τον φάκελο του θύματος.

Οι δηλώσεις των δικηγόρων του Νίκου Σ.

«Έχουμε ήδη γνωστοποιήσει τα στοιχεία του εντολέα μας στις δικαστικές και εισαγγελικές Αρχές. Παραμένει στη διάθεση των Αρχών αυτών. Δεν έχουμε κάτι περαιτέρω να σας πούμε σε αυτό το στάδιο και προφανέστατα έχει καταθέσει όπως ήδη γνωρίζεται τη Δευτέρα καταγγελία στο Σωματείο, στο αρμόδιο Πειθαρχικό συμβούλιο», ανέφεραν.

Σύμφωνα με το Love it, ο Νίκος Σ. είναι έτοιμος να καταθέσει όσα γνωρίζει και είναι ο τέταρτος άντρας που καταθέτει επίσημα και με όσα έχουν γίνει γνωστά το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί. Την ίδια στιγμή δύο νέες καταγγελίες έφτασαν στον εισαγγελέα.

λιγνάδης νίκος σ

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Καταθέσαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας»

Ο Αλέξης Κούγιας, λίγο μετά την άφιξη του στον εισαγγελέα, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις για την υπόθεση του πελάτη του, Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέροντας μέσα σε όλα πως κατέθεσαν ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας.

Λίγα λεπτά πριν τις 12, τόσο ο Δημήτρης Λιγνάδης όσο και ο συνήγορος του, Αλέξης Κούγιας, έφτασαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να ζητήσουν μια νέα προθεσμία για να προετοιμάσουν την γραμμή υπεράσπισης του ηθοποιού.

Ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος ανέφερε πως εις βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη είναι μόνο 2 καταγγελίες, από δυο άντρες αιγυπτιακής καταγωγής.

«Εμφανιστήκαμε με τον κ. Δημήτρη Λιγνάδη στην κα ανακριτή και ζητήσαμε τα εξής. Πρωτίστως υποβάλλαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας περιόρισε το υλικό στην κατάθεση όσων έκαναν μηνύσεις, ενώ και ο φερόμενος ως κατηγορούμενος, δεν είχε κληθεί προηγουμένως να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου.

Σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε ο εντολέας μου ζήτησε να εξεταστεί ως ύποπτος και να δώσει εξηγήσεις αφού προηγουμένως λάβει αντίγραφα των καταγγελιών. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο εντολέας μου θα πρέπει να αποσαφηνιστούν πλήρως (…)

Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ο εντολέας μου από ταξιδιωτικά έγγραφα αποδεικνύει πως ήταν στην Αίγυπτο την περίοδο για την οποία κατηγορείται» είπε επίσης μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια παρακάτω