Βασίλης Ζούλιας: «Κύριε Κούγια μαζευτείτε, υπάρχουν ''επαγγελματίες'' ηλίθιοι σαν εσάς!»

Tα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βασίλης Ζούλιας: «Κύριε Κούγια μαζευτείτε, υπάρχουν ''επαγγελματίες'' ηλίθιοι σαν εσάς!»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση Λιγνάδη στις οποίες αναφέρει τους μάρτυρες ως «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους.

Ο Βασίλης Ζούλιας σχολίασε τις δηλώσεις του με ένα βίντεο στο οποίο τον αποκαλεί «επαγγελματία ηλίθιο»

Oι δηλώσεις του Βασίλη Ζούλια

“Κύριε Κούγια μαζευτείτε κάπως. Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, υπάρχουν επαγγελματίες ηλίθιοι σαν κι εσάς. Και εσείς κύριε Χατζηνικολάου, που ακούσατε τον κύριο Κούγια να ξεστομίζει κάτι τέτοιο μπροστά σας και έχετε ακούσει τόσα στην καριέρα σας που έχετε πει κάτι, εκεί δεν είχατε να πείτε τίποτα;

Δεν μπορούσατε να το σταματήσετε; Δεν μπορούσατε να ρωτήσετε; Μεγάλη απογόητευση. Ο πάτος που ζούμε έχει πάτο τελικά; Αυτό αναρωτιέμαι. Πόσο ακόμη; Πόσο;”, ανέφερε ο Βασίλης Ζούλιας.

ζούλιας κατά του κούγια

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Καταθέσαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας»

Ο Αλέξης Κούγιας, λίγο μετά την άφιξη του στον εισαγγελέα, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις για την υπόθεση του πελάτη του, Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέροντας μέσα σε όλα πως κατέθεσαν ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας.

Λίγα λεπτά πριν τις 12, τόσο ο Δημήτρης Λιγνάδης όσο και ο συνήγορος του, Αλέξης Κούγιας, έφτασαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να ζητήσουν μια νέα προθεσμία για να προετοιμάσουν την γραμμή υπεράσπισης του ηθοποιού.

Ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος ανέφερε πως εις βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη είναι μόνο 2 καταγγελίες, από δυο άντρες αιγυπτιακής καταγωγής.

«Εμφανιστήκαμε με τον κ. Δημήτρη Λιγνάδη στην κα ανακριτή και ζητήσαμε τα εξής. Πρωτίστως υποβάλλαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας περιόρισε το υλικό στην κατάθεση όσων έκαναν μηνύσεις, ενώ και ο φερόμενος ως κατηγορούμενος, δεν είχε κληθεί προηγουμένως να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου.

Σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε ο εντολέας μου ζήτησε να εξεταστεί ως ύποπτος και να δώσει εξηγήσεις αφού προηγουμένως λάβει αντίγραφα των καταγγελιών. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο εντολέας μου θα πρέπει να αποσαφηνιστούν πλήρως (…)

Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ο εντολέας μου από ταξιδιωτικά έγγραφα αποδεικνύει πως ήταν στην Αίγυπτο την περίοδο για την οποία κατηγορείται» είπε επίσης μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια παρακάτω